מניעת סרטן ערמונית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מניעת סרטן ערמונית
    שירן
    04/04/2013

שלום,
    אני בן 64 וחושש מסרטן הערמונית. לאבי היה, ושאלתי האם זה תורשתי, ומה ניתן לעשות כדי למנוע את הופעתו? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מניעת סרטן ערמונית

הוספת תגובה

• מניעת סרטן ערמונית - תגובה

יצחק (איצי) באר
    04/04/2013

שלום שירן
    שאלתך חשובה ביותר מהסיבות הבאות:
    1. למי שבמשפחתו היה מקרה של סרטן הערמונית הוא בסיכון מוגבר לחלות בסרטן הערמונית.
    2. בהחלט יש מה לעשות בעניין ולהלן ההמלצות שלי:
    א. להודיע על כך לרופא המשפחה ולבדוק PSA לפחות אחת לשנה.
    ב. להיות במעקב אורולוג פעם בשנה. (כמובן שגם אותו צריך ליידע במחלתו של אביך).
    ג. להיות עירני בכל הקשור להפרעות במתן שתן ובקיום יחסי מין.
    ד. לשמור על אורח חיים בריא - פעילות גופנית ואכילה נכונה. מבחינת לא יועיל אבל בטח לא יזיק.
    ושנהיה בריאים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פתרון בדרך הטבע

האיכרים
    09/04/2013

ממליך לך על צריכת רימונים (פרי ) ומיץ (לא של הסופר) אלא באמת טבעי ,ישנם מספר מחקרים שפורסמו על כך שצריכת שמן זרעי רימונים יכולה לסייע , חפש באינטרנט באנגלית על רימונים וסרטן הערמונית או פרוסטטה,מחקרים שאני קראתי הם של:
    המחלקה האורולוגית אוניברסיטת קליפורניה , מרכז ג'ונסון לחקר הסרטן באוקלה ובאוניברסיטת ויסקונסון מצאו החוקרים : שמיץ רימונים עשוי לעכב הישנות סרטן הערמונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו