כמה שאלות על אבחון וטיפול בסרטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות על אבחון וטיפול בסרטן
    דוד
    20/07/2013

1. מיהם המנתחים הפעילים ביותר (high volume surgeons, המנתחים בתדירות הגבוהה ביותר ולאו דווקא הותיקים ביותר) בתחום כריתת ערמונית בישראל, בכל אחת מהשיטות (רובוטית, לפרוסקופית ופתוחה)?
    2. מיהם הרדיולוגים המנוסים והמומחים ביותר בפענוח MRI של הערמונית ובפרט בזיהוי נכון של פריצת קופסית/הבחנה בין שלב T2 ל-T3? יש המלצה על רדיולוגים מומחים בחו"ל?
    3. מיהם הפתולוגים המנוסים והנחשבים בפענוח שקופיות ביופסיה של הערמונית? האם גם כאן יש המלצה על מומחים בחו"ל?
    4. האם לאור תוצאות מחקר "REDUCE" יש מקום להמליץ באופן כללי על נטילת Avodart/Duodart לחולים בשלבים השונים כאמצעי לעיכוב המחלה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כמה שאלות על אבחון וטיפול בסרטן - תגובה

יצחק (איצי) באר
    20/07/2013

שלום דויד
    אין לי תשובות לשאלות שאתה שואל.
    אין לי מידע מי הם הפעילים ביותר בכל תחום. יש מספר רופאים הידועים כמנוסים בכל תחום ותחום.
    אנחנו גם לא מציינים באתר שמות של רופאים.
    בקשר לאבודרט, אני לא מכיר המלצה גורפת לשימוש בתכשיר. נדמה לי שבמקרים שנעשה בו שימוש לא הוכחה יעילותו. מציע לך להתיעץ עם האונקולוג המטפל.
    תצטרך לעשות עבודת ברור בעצמך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו