ובנוסף לשאלה הקודמת...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ובנוסף לשאלה הקודמת...
    אורי ג.
    08/04/2008

כמה לחוץ אני אמור , תוך כמה זמן אני אמור להתחיל טיפול?

מישהו כתב שעבר בראכי שלא הצליח ואחר"כ נשאר עם הסרטן בתוספת גרורות. למה אם בראכי לא מצליח אי אפשר לנתח, איזה נזק בלתי הפיך נגרם?

תודה רבה
    אורי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ובנוסף לשאלה הקודמת...

הוספת תגובה

• שאלות של אורי

לני הירש
    08/04/2008

שלום אורי
    אתה שואל הרבה שאלות ואני אשתדל לענות לך:
    1. אתה לא מוסר את הגיל שלך אבל לפי הסטטיסטיקות שנתתה אתה מתאים לכל סוגי הטיפולים.
    2. טיפול בראכי עושים בארץ כבר כמה שנים בבית חולים איכילוב עם תוצאות שמאוד דומות לטיפולים אחרים. יש נתונים על טיפול בראכי בארה"ב כמעט 20 שנה והתוצאות מאוד דומה לאלה של ניתוח והקרנות חיצוניות.
    3. כדי לשקול לא רק אם הסרטן חוזר אבל גם לחשוב על התופאות הלוואי ואיחות החיים אחרי הטיפול.
    4. כפי שאמרתי אתה כן מועמד לטיפול בראכי אבל לא מסרתי מידע למשל האם אתה סובל מבעיות לתת שתן.
    5. אם הסרטן חוזר אחרי טיפול בראכי אין טעם לעשות ניתוח בגלל שהסרטן יצאה מן הערמונית.
    6. אתה שואל הרבה שאלות לגבי גרורות - בגלל זה עושים מפוי עצמות וCT לפני שמחליתים על איזה טיפול
    באתר שלי מופיע תשובות לרוב השאלות שלך:
    www.shalomprostate.co.il
    אני תמיד מוכן לשוחח איתך בטלפון. מס טלפון מופיע למתה.
    לני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תגובתך המהירה...כמו כן...

אורי ג.
    08/04/2008

אני בן 47 , ואין לי בעיה בהטלת שתן.

זה משנה את תשובתך? ואם יש בעיות בהטלת שתן אז יש בעיה בטיפול בבראכי?

דרך אגב יש מידע בקשר ל-HIFU ?

תודה רבה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו