מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ובנוסף לשאלה הקודמת...אורי ג.08/04/2008
כמה לחוץ אני אמור , תוך כמה זמן אני אמור להתחיל טיפול?
מישהו כתב שעבר בראכי שלא הצליח ואחר"כ נשאר עם הסרטן בתוספת גרורות. למה אם בראכי לא מצליח אי אפשר לנתח, איזה נזק בלתי הפיך נגרם?
תודה רבה
אורי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות של אורי
לני הירש08/04/2008שלום אורי
אתה שואל הרבה שאלות ואני אשתדל לענות לך:
1. אתה לא מוסר את הגיל שלך אבל לפי הסטטיסטיקות שנתתה אתה מתאים לכל סוגי הטיפולים.
2. טיפול בראכי עושים בארץ כבר כמה שנים בבית חולים איכילוב עם תוצאות שמאוד דומות לטיפולים אחרים. יש נתונים על טיפול בראכי בארה"ב כמעט 20 שנה והתוצאות מאוד דומה לאלה של ניתוח והקרנות חיצוניות.
3. כדי לשקול לא רק אם הסרטן חוזר אבל גם לחשוב על התופאות הלוואי ואיחות החיים אחרי הטיפול.
4. כפי שאמרתי אתה כן מועמד לטיפול בראכי אבל לא מסרתי מידע למשל האם אתה סובל מבעיות לתת שתן.
5. אם הסרטן חוזר אחרי טיפול בראכי אין טעם לעשות ניתוח בגלל שהסרטן יצאה מן הערמונית.
6. אתה שואל הרבה שאלות לגבי גרורות - בגלל זה עושים מפוי עצמות וCT לפני שמחליתים על איזה טיפול
באתר שלי מופיע תשובות לרוב השאלות שלך:
www.shalomprostate.co.il
אני תמיד מוכן לשוחח איתך בטלפון. מס טלפון מופיע למתה.
לני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תגובתך המהירה...כמו כן...
אורי ג.08/04/2008אני בן 47 , ואין לי בעיה בהטלת שתן.
זה משנה את תשובתך? ואם יש בעיות בהטלת שתן אז יש בעיה בטיפול בבראכי?
דרך אגב יש מידע בקשר ל-HIFU ?
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)