טיפול לאחר הקרנות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול לאחר הקרנות
    אייל
    10/04/2008

לני בוקר טוב,
    אני לא יודע אם אתה מודע לכך אך קיים כיום טיפול שנמצא בסל השירותים וניתן לכל המעוניין מכל קופות החולים על פי דרישת טופס 17 מהקופה לצערי הרב יש בעייה מאוד גדולה של חוסר מודעות בקרב החולים ובקרב הרופאים שאינם נותנים את הטיפול המגיע לכל אחד מאיתנו במידה והוא זקוק לו ואפילו לא מספקים את המידע לחולים כדי שידעו שהטיפול קיים בכלל וחייבים לתת אותו על פי חוק הטיפול נקרא טיפול בתא לחץ או רפואה היפרברית הטיפול מיועד גם לחולים שעברו הקרנות ובסיום ההקרנות,גם לאחר תקופת מה החלו להם דימומים בשפה המקצועית זה נקרא RADIATION CYSTITIS המידע הזה קיים באתר של בית חולים רמב"ם אם מקישים בחיפוש המחלקות תא לחץ או אם נכנסים לכתובת האתר הזה:WWW.2ALL.CO.IL/WEB/SITES/HYPERBARICOXYGEN
    יש שם את ההוכחה לכך שהטיפול נמצא בסל שירותי הבריאות ומחובתם של כל קופות החולים לספק את טופס ה17 לטיפול על פי דרישתו של החולה,ניתן גם להתקשר ישירות למחלקה שמטפלת בנושא זה היא נקראת המרכז לרפואה היפרברית וצלילה והמרפאה לריפוי פצע בבי"ח אלישע בחיפה והטלפונים שלהם הם 04-8377812/51 מנהל המרכז הוא דר' יהודה מלמד ויש לו ניסיון רב בנושא זה
    תקוותי כי כל מי שזקוק לטיפול זה יידע שטיפול כזה בכלל קיים בסל השירותים ויגיע לכל דורש
    בתיקוות בריאות ואריכות ימים לכולנו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול לאחר הקרנות

הוספת תגובה

• הודעה של אייל

לני הירש
    10/04/2008

אייל שלום
    הרבה תודה על המידע שאני אביר הלה. ידוע לי על הטיפול הזה ושזה קיים בסל הטיפולים לחולים שזקוקים לו. אנו מקימים בימים אלה עמותה ושמו יהיה "חיים עם סרטן הערמונית" ואחד מהמתרות שלנו היא להביא לידיעת הציבור הרחב כל מידע ששייך לסרטן הערמונית.
    שוב, תודה
    לני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו