פתלוגיה נקייה לאחר ניתוח כריתה ראדיקלית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פתלוגיה נקייה לאחר ניתוח כריתה ראדיקלית
    אברהם
    28/02/2016

איבחון ראשוני גליסון 6 לאחר מכן ניתוח כריתה ראדיקלית ולאחר שבועיים תוצאות של פתלוגיה של האיברים שהוצאו ללא שום סימנים לתאים סרטניים הפתלוגיה נקייה לחלוטין.... אני בחור צעיר וזה שיבש לי את חיי והתיסכול עצום ונורא במיוחד שהמנתח אומר לך בפה מלא שהתוצאות מעידות שלפני הניתוח לא היה לי סרטן בבירור.... שאלתי האם מצב כזה ייתכן ברפואה המודרנית אני מבקש בכל לשון של בקשה שתתייחסו לפנייתי... תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פתלוגיה נקייה לאחר ניתוח כריתה ראדיקלית - תגובה

יצחק (איצי) באר
    28/02/2016

שלום אברהם
    אני מבין מאד את התסכול שלך. זה באמת מזעזע.
    זה המקרה השני שאני שומע שהפתלוגיה לאחר הניתוח הייתה ללא סימן לתאים סרטניים.
    מציע לך לבדוק האם ניתן לחזור על הבדיקה הפתולוגית (לא בטוח).
    אולי יש לך מוטיבציה לבחון אפשרות להגשת תביעה משפטית על רשלנות רפואית.
    אתה יכול גם לדבר איתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פתלוגיה נקייה לאחר כריתה ראגיקלית

אברהם
    29/02/2016

צהריים מבורכים יצחק באר

כפי שציינתי שמי אברהם פרץ ובזמנו שוחחנו לפחות פעמיים בנושא ואכן ציינת את הבעייתיות שבכל התהליך..
    העניין הוא שקיבלנו לידינו את הסטיקים ומלבד שרשום עליהם פרץ אברהם ..עו"ד שלי לא מוכן לבדוק בדיקת סיווג רקמות לאשר האם הביופסייה אכן שלי....
    הסטיקים נבדקו בדיקה שיגרתית ואכן נמצאו תאים סרטניים...אך זה לא אומר שהסטיקים שלי...
    האם הנחת העבודה שלי נכונה?
    מה עליי לעשות במצב זה שהעו"ד שלקח את התיק לא מוכן להשקיע בבדיקת רקמות..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פתלוגיה נקייה לאחר כריתה ראגיקלית - תגובה

יצחק (איצי) באר
    11/04/2016

שלום אברהם
    בנוסף לטיפול האדמיניסטרטיבי בנושא הכריתה של הערמונית, בענין הרפואי - עליך לפנות בהקדם למרפאה אורולוגית לפוריות הגבר והתפקוד המיני כדי לתקן את מה שאפשר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו