מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פתלוגיה נקייה לאחר ניתוח כריתה ראדיקליתאברהם28/02/2016
איבחון ראשוני גליסון 6 לאחר מכן ניתוח כריתה ראדיקלית ולאחר שבועיים תוצאות של פתלוגיה של האיברים שהוצאו ללא שום סימנים לתאים סרטניים הפתלוגיה נקייה לחלוטין.... אני בחור צעיר וזה שיבש לי את חיי והתיסכול עצום ונורא במיוחד שהמנתח אומר לך בפה מלא שהתוצאות מעידות שלפני הניתוח לא היה לי סרטן בבירור.... שאלתי האם מצב כזה ייתכן ברפואה המודרנית אני מבקש בכל לשון של בקשה שתתייחסו לפנייתי... תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פתלוגיה נקייה לאחר ניתוח כריתה ראדיקלית - תגובה
יצחק (איצי) באר28/02/2016שלום אברהם
אני מבין מאד את התסכול שלך. זה באמת מזעזע.
זה המקרה השני שאני שומע שהפתלוגיה לאחר הניתוח הייתה ללא סימן לתאים סרטניים.
מציע לך לבדוק האם ניתן לחזור על הבדיקה הפתולוגית (לא בטוח).
אולי יש לך מוטיבציה לבחון אפשרות להגשת תביעה משפטית על רשלנות רפואית.
אתה יכול גם לדבר איתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתלוגיה נקייה לאחר כריתה ראגיקלית
אברהם29/02/2016צהריים מבורכים יצחק באר
כפי שציינתי שמי אברהם פרץ ובזמנו שוחחנו לפחות פעמיים בנושא ואכן ציינת את הבעייתיות שבכל התהליך..
העניין הוא שקיבלנו לידינו את הסטיקים ומלבד שרשום עליהם פרץ אברהם ..עו"ד שלי לא מוכן לבדוק בדיקת סיווג רקמות לאשר האם הביופסייה אכן שלי....
הסטיקים נבדקו בדיקה שיגרתית ואכן נמצאו תאים סרטניים...אך זה לא אומר שהסטיקים שלי...
האם הנחת העבודה שלי נכונה?
מה עליי לעשות במצב זה שהעו"ד שלקח את התיק לא מוכן להשקיע בבדיקת רקמות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתלוגיה נקייה לאחר כריתה ראגיקלית - תגובה
יצחק (איצי) באר11/04/2016שלום אברהם
בנוסף לטיפול האדמיניסטרטיבי בנושא הכריתה של הערמונית, בענין הרפואי - עליך לפנות בהקדם למרפאה אורולוגית לפוריות הגבר והתפקוד המיני כדי לתקן את מה שאפשר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)