קשיים בהטלת שתן=ערמונית שפירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשיים בהטלת שתן=ערמונית שפירה
    יהודה
    25/05/2008

לפני כשבוע התחלתי להרגיש בקושי במתן שתן, המלווה בכאבים בעת התחלת מתן שתן, הדבר הביא עימו כאבים בפי הטבעת וכן עמוק יותר, שייצרו טחורים, כאבים באייבר המין עד הבסיס שלו וכן בפנים לכיוון הערמונית, אתמול אוננתי בכדי לראות את התגובה בעת אורגזמה, ואז חשתי כאב עז באזור הערמונית ולא היתה פליטת זרע כלל, וביומיים האחרונים אני חש חולשה וכאבים באגן ובמיפסעה, אולי מפני שאני מבלה שעות רבות בשירותים עקב הבעיה?!
    הנני רוצה לציין שבשנת 89 עברתי ניתוח בכליה שמאלית שניקרה "הידרוניפרוזיס", ומאז תיפקודי כליה הינם תיקניים! ,ובדיקת השתן שעברתי ביום חמישי האחרון היתה סטרילית
    בפנייתי לרופא משפחה נאמר לי שלפי הסימנים יש לי ערמונית שפירה, ערמונית מוגדלת
    מחר יום א 25-5 אני עתיד לערוך אולטאסאונד לכליות ולערמונית,
    לפי מחקרים שעשיתי באינטרנט, נוכחתי לדעת שהסימנים לסרטן הערמונית ולדלקת הערמונית -הינם זהים!!
    אני בן 41 ונאמר במחקרים שגברים מגיל 55-70 הן בטווח הגילאים שעשויים ללקות בסרטן הערמונית
    אני כרגע חושש לבשורה שאני אכן מפתח סרטן, כי למרות גילי אין סיבה שהמחלה הזאת תפסח מעלי,
    בפרט שאין סיבות שמחייבות שהייה לי סרטן הערמונית!!!
    האים סקס מזדמן יכול לגרום לדלקת או סרטן הערמונית?
    האם לפני הסימנים שציינתי כאן, יכולה באמת להיות סבירות גבוהה לסרטן?
    התחלת טיפול אנטיביוטי ביום חמשי האחרון ואני לא מרגיש שינוי משמעותי בכאבים, ובמתן שתן,
    אודה לתשובתך..
    האולטרסאונד מחר בשעה 14:00
    לילה טוב
    יהודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הודעה של יהודה

לני הירש
    25/05/2008

יהודה שלום
    מהכל מה שאתה כותב אני מציע לך ללכת מיד לאורולוג. יש לך בעיה רציני שלפי דעתי הרופא משפחה לא יכול לפתור. אני מכיר גברים בשנות ה30 שסובלים מסרטן הערמונית אבל במקרה שלך זה יכול להיות דלקת של הערמונית - בגלל זה צריך להגיע למומחה באופן דחוף.
    ממחקרים שפירסמו בעולם אומרים שהרבה מין זה דבר מועיל וטוב ואפילו מונע סרטן הערמונית.
    אם אתה רוצה שמות של רופאים שמתמחים בסרטן הערמונית נא להתקשר איתי
    לני 4570595 054

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו