מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח או הקרנותאדי11/06/2007
אבי כבן 70 ואובחן כחולה בסרטן הערמונית.ההתלבתות שלו עם לעשות ניתוח או טיפול בהקרנות בכך שאמרו לו שלאחר הניתוח יצטרך להיות עם טיטולים לעומת הקרנות שיש פחות סיכויים שיהיה לו בריחת שתן אך סיכויי החלמה שלו נמוכים יותר.אני מבקש תגובה מאנשים שעברו ניתוח עם באמת כולם חייבים בטיטולים כעת וגם מאלה שעברו הקרנות עם באמת המחלה חזרה אליהם לאחר כמה שנים?
אבי מבולבל ואינו יכול להחליט והחוסר הוודעות קשה לו מכל כעת.
מחכה לתשובותיכם תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח
לני הירש12/06/2007
שלום
אין תשובה חד משמעית לשאלה שלך. לכל טיפול יש מינוסים ופלוסים. מה שמאוד חשוב זה הנסיון של הרופא שמבצע את הטיפול או את הניתוח. יש לנו הרבה רופאים מאוד טובים שמטפלים בהרבה חולים וצברו הרבה נסיון. תוצאותיהן בדרך כלל טובות.
אני בקשר עם מאות גברים שעברו טיפולים שונים. מעט מאוד צריכים ללבוש טיטולים. ישנם כמה חולים עם בעיות, אבל לא כל כך גרועות כמו שאתה מתאר. אני בעצמי נותחתי לפני 6 שנים ויש לי שליטה מלאה על שלפוחית השתן. אין לי גם בעיה להגיע לזקפה. לצערי, כל העולם של סרטן הערמונית הוא אפור. אף אחד לא יכול לתת אחראיות על 100 אחוזי הצלחה.
אני מציע לעיין באתר שלי:
www.Shalomprostate.co.il
בצד ימין, השני מלמטה, יש "מדריך טיפולים". כאן מופיע כל האופציוט של אביך, בפרטי פרטים.
בהצלחה,
לני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)