ניתוח או הקרנות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח או הקרנות
    אדי
    11/06/2007

אבי כבן 70 ואובחן כחולה בסרטן הערמונית.ההתלבתות שלו עם לעשות ניתוח או טיפול בהקרנות בכך שאמרו לו שלאחר הניתוח יצטרך להיות עם טיטולים לעומת הקרנות שיש פחות סיכויים שיהיה לו בריחת שתן אך סיכויי החלמה שלו נמוכים יותר.אני מבקש תגובה מאנשים שעברו ניתוח עם באמת כולם חייבים בטיטולים כעת וגם מאלה שעברו הקרנות עם באמת המחלה חזרה אליהם לאחר כמה שנים?
    אבי מבולבל ואינו יכול להחליט והחוסר הוודעות קשה לו מכל כעת.
    מחכה לתשובותיכם תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח או הקרנות

הוספת תגובה

• ניתוח

לני הירש
    12/06/2007

שלום
    אין תשובה חד משמעית לשאלה שלך. לכל טיפול יש מינוסים ופלוסים. מה שמאוד חשוב זה הנסיון של הרופא שמבצע את הטיפול או את הניתוח. יש לנו הרבה רופאים מאוד טובים שמטפלים בהרבה חולים וצברו הרבה נסיון. תוצאותיהן בדרך כלל טובות.
    אני בקשר עם מאות גברים שעברו טיפולים שונים. מעט מאוד צריכים ללבוש טיטולים. ישנם כמה חולים עם בעיות, אבל לא כל כך גרועות כמו שאתה מתאר. אני בעצמי נותחתי לפני 6 שנים ויש לי שליטה מלאה על שלפוחית השתן. אין לי גם בעיה להגיע לזקפה. לצערי, כל העולם של סרטן הערמונית הוא אפור. אף אחד לא יכול לתת אחראיות על 100 אחוזי הצלחה.
    אני מציע לעיין באתר שלי:
    www.Shalomprostate.co.il
    בצד ימין, השני מלמטה, יש "מדריך טיפולים". כאן מופיע כל האופציוט של אביך, בפרטי פרטים.
    בהצלחה,
    לני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו