מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלפת פרופהשמואל22/07/2008
שלום רב אני חולה בסקטן הערמונית שעבר גם לגרורות לעצמות המחלה התגלתה לפני כשנתים בבדיקת PSA שהיתה מאד גבוהה 731. טופלתי אחת לחודש בזומרה וכן כדורים קוסדקס וזריקה תלת חודשית. לפני כ-7 חודשים הופסק הטיפול בזומרה ובזריקה התלתל חודשית וקיבלתי תרופה בשם בונפוס 800 מג פעמיים ביום וכן קודקס 150 מג. בשבוע שעבר לאחר שנבדקתי פעמיים PSA עלה שוב לסביבות 10.5 דבר שלפני כן לא ציינתי בטיפול הקודם ירד לסביבות ה=0. כעת הופסק הקסודקס 150 מג והתחלתי לקבל שוב את הזריקה התלתל חודשית וכן תרופה של הורמון נשי ממשפחת ESD לפי מה שאני מרגיש מאז שאני לוקך את התרופה החדשה אני נמצא בדיכעון וכן כל הזמן יש לי הרגשה לא טובה כגון עייפות חוסר תיאבון וכו. ברצוני לקבל עצה ממוחה האם כל התהליך נכון ומה ניתן לשפר את המצב. בתודה שמואל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של שמואל
לני הירש22/07/2008שלום שמואל
צר לי לקרוא מה שאתה עובר. יש לי כמה הצעות:
1. אני מציע שתראה עוד אונקולוג לקבל דעה שנייה. דעה שנייה מאוד חשובה כי לכל רופא יש גישה שונה. גישה אחרת יכול לעזור.
2. אני מציע לך להתקשר עם אדן שעבר את הכל והיום הוא בריא לגמרי. אולי היום הוא מבין יותר בסרטן ערמונית מצד של החולה, מרוב האנשים ורופאים באר. שמו - יציק באר. הור מוכן לעזור לכל אחד. מספר טלפון שלו הוא - 8228530 050.
3. נא להרגיש חופשי להתקשר ונוכל לשוחח ךעומק על המצב שלך.
מספרי טלפון שלי - בבית - 86570805 08 או לנייד - 4570595 054
לני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)