מה מותר לעשות תוך טיפולי הקרנות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה מותר לעשות תוך טיפולי הקרנות?
    ג'ק
    23/07/2008

שלום רב , אני נמצא לאחר ניתוח רדיקאלי של סרטן הערמונית ( ינואר השנה) השבוע התחלתי לקבל הקרנות שימשכו לאורך 8 שבועות יומיום-(חוץ משישי שבת) רציתי לדעת , -האם יש בעיה לעסוק בפעילות ספורט? -האם מותר לקחת ויאגרה בזמן הזה? חשוב לציין שעדיין לא הצלחתי להגיע בתקופה עד עכשיו עם ויאגרה,לזיקפה. האם שייך לגשת לאורולוג בזמן הזה? או לחכות? -יש הגבלה בסוגי אוכל שלא יזיק? -האם חייבים לנוח לאחר ההקרנות או אם מרגישים טוב אז לא להתחשב? תודה ג'ק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מה מותר לעשות תוך טיפול הקרנות

לני הירש
    27/07/2008

ג'ק שלום:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה של ג'ק

לני הירש
    27/07/2008

שלום ג'ק
    אני מציע לך להמשיך את החיים כרגיל. אולי תרגיש עייפות אחרי הטיפול אבל זה משתנה מאדם לאדם.
    אין שום סיבה לא לקיים יחסי מין. השאלה עם ויאגרה או לא, זאת שאלה אחרת, וצריך להיתייעץ עם האורולוג שלך לגבי בעיות מיניות.

אשמח לשוחח איתך - מספרי טלפון שלי הן: 4570595 054 או בבית 6570805 08

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו