מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סרטן הערמונית בבדיקת PSA מוגדלצחי21/08/2008
לני שלום רב לפני כ 4 שנים התגלה אצלי בבדיקת דם PSA 4.3 עברתי ביופסיה אחת ( 12דקירות)התוצאה היתה ללא גידול. מאז ועד היום ה PSA גדל ל6 ול 7 ולפני כחודשיים הגיע ל 8.3 עברתי ביופסיה (כ30 דקירות) בהרדמה כללית והתוצאות בבדיקת המיקרוסקופיה 25155 גלילי רקמת ערמונית לא סימני גידול וב 25156 גלילי רקמת ערמונית עם מוקד קטן (כ 1% מנפח הגלילים)של... s score 6 gleason adenocarcinoma 3+3 בלוטות הגידול לא נצבעו ל P63 ולקרטין של תאים בזלים . תוצאות הצביעה ל- P54 לא חד משמעית מה אתה אומר ? אני בן 54 פעיל נמרץ ואנרגטי אך...פוחד פחד מוות ... באיזה טיפול לבחור? או האם לדחות בשלב זה . ההודעה קיבלתי בתחילת השבוע אני מרגיש שאני מנסה להדחיק זאת לאבד את התפקוד המיני , זקפה , ובעיות של נתינת שתן וקטטר לאחר הטיפולים , הניתוח בשבילי זה הסוף! מה לעשות ? עוד אציין שיש לי הפרעה מסוימת במתן שתן ובזרימה מוקטנת . תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צחי
לני הירש22/08/2008שלום צחי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצחי
לני הירש22/08/2008צחי שלום
קודם כל תנשום עמוק - לא תמות מסרטן הערמונית. שיש לך סרטן ברמה נמוכה ברור ובטח היה לך את זה שנים רבות וכל הסיכוים שזה גדל לעט. אני לא רופא אבל אני בטוח שיש לך ערמונית מוגדלת וגורם לבעיות עם זרם השתן.
אין לי ניתונים לגבי כתובתך ומי האורולוג שלך אך אני יכול להציע כמה הצאות:
בקשר לזרם השתן - הרבה רופאים יודעים איך להקטין את הערמונית שהזרם יהיה יותר חזק.
יש לך מספר אופציות לגבי טיפול בסרטן. אחד מהם שלא כל כך ידוע או מומלץ זה -המתנה מפוקחת, זאת אומרת להיות במעקב צמוד ולבצע בדיקת פ.ס.אי. ובדיקה רקטלית כל חצי שנה.
יותר מ-30% מגברים עם סרטן הערמונית בוחרים את הדרך הזאת.
במשך השנים שאני מנהל את הפורום הזאת אני מציע לאנשים לצלצל אלי כי אני לא מוסר שמות ומספרי טלפון של אנשים שיכולים לתת לך מידע נוספת לגבי טיפולים שונים שהם עברו. אני חושב שזה לטובתך לדבר איתי ואני יכול למסור לך מידע, כיוון ותמיכה.
מספרי טלפון שלי - 4570595 054 או בבית 6570805 08
לני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)