הפסקת טיפול בקזודקס וזריקה זולודקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת טיפול בקזודקס וזריקה זולודקס
    שימשי
    06/09/2008

לד"ר הנכבד שלום רב שמי שמשי אני חולב סרטן הערמונית . בגלל אירוע מוחי ובעיות לב לא הומלץ על ניתוח להסרת הערמונית . ואפילו לא הומלץ לי על הקרנות בטענה שאני לא יוכל לעמוד בהקרנות ונשארה לי רק ברירה אחת טיפול בקזודקס וזולודקס . לפני 3 חודשים הופסק הטיפול בסרטו הערמונית . התלוננתי על בעיה בעצנות שאלתי האם לא מסוכן להיות בלי טיפול ? למרות שה " PSA הראה 00.03 והערמונית קטנה . באיזה מצה של PSA צריך להחזיר את הטיפול ? באיזה מצב צריך הכל זואת צריך לעבור ניתוח להסרת הערמונית ? האם במצב הקיים של PSA תקין לא צריך לעשות כלום ולזרום עם החיים ? תודה לתשובתך מראש בברכה שמשי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הודעה של שמשי

לני הירש
    06/09/2008

שמשי שלום
    קודם כל תודה על המחמאות אבל אני לא רופא.
    הרופא שלך צודק להפסיק כל טיפול עם בדיקת פ.ס.אי. יציב של 0.03. הרופא שלי הפסיק כל טיפול שהפ.ס.אי שלי היה יציב לשנה (0.2). אני לא יודע מי האנקולוג שלך אבל בדרך כלל לא מתחילים עם זולודקס עד שהפ.ס.אי מגיע ל 5 אבל זה מאוד תלוי ברופא.
    לא יהיה לך שום צורך לניתוח עם כל הבעיות שיש לך. כמו שאמרת - צריך לזרום עם החיים ולהנות מכל רגע.
    אם יש לך עוד שאלות נא להתקשר אלי - מספרי טלפונים שלי הם 6257151 04 או בנייד - 4570595 054

לני הירש
    יושב ראש
    עמותת חיים עם סרטן הערמונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סרטן ערמונית

חוי
    19/10/2008

לאבי סרטן ערמונית עבר ניתוח כריתה רדיקלית בינואר 2004 כל הזמן ה-PSA עולה עבר לטיפול הורמונלי ואחר לטיפול קו שני התרופות שקיבחל עד לפני כשבועיים- ניזורל 3 200 מ"ג 3 פעמים ביום 2 כדורים כל פעם, ופעם ביום פרדיניזון 5מ"ג. במשך התקופה עלה ה-PSA היום מגיע ל-66.60 והרופא עצר את הכדורים למעט הפרדיניזון והפנה אותו לאונקולוגית לטיפול כימותרפי. יש שינוי במיפוי עצמות לרעה. אבל הבן אדם שהוא בן 70 כיום מרגיש מצויין , בלי כאבים בשו םמקום בגוף. ועכשיו הוא אמור להתחיל לקבל טיפול כימו. שמעתי שהטיפול קשה מאד (אחת לשלושה שבועות משהו כזה) אנחנו עוד לא יודעים בדיוק. כן שמעתי שלא תמיד הטיפול בכימו מתאים לסוג הסרטן הזה.בזמנו הרופא שניתח אותו אמר שלסרטן זה לא נותנים כימותרפיה. מה לדעתך עלינו לעשות, האם יש אפשרות לדחות ולא לטפל בכימו אלא בדרך אחרת, כי יש לי מידע מקרוב משפחה אחר שעבר טיפול כזה ושבק חיים לכל חי.. אני מאד מפחדת איך ישפיע עליו דבר כזה, שהוא בריא לכאורה-אף אחד לא יודע שהוא חולה בסרטן הערמונית ,אנא תשובתך המהירה כבעל ניסיון בנושא. תודה חוי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סרטן הערמונית

לני הירש
    19/10/2008

חוי שלום
    אני מבינה את הבלבול שלך ואת הדאגה שלך. במקרה שלכם הייתי מקבל דעה שנייה מאונקולוג.
    יש טיפולים שונים וקוקטיילים שונים בלי כימו. לפעמים שהסרטן לא מגיב לטיפול קונונציונלי אומרים שכדי לטפל בסרטן עם כימו שהגוף עדיין חזק והסרטן עדיין חלש.

היום עם טיפול כימו התופאות הלוואי לא כל כך נורא. אם אבא בוחר לקבל טיפול כימו יתנו לו את התרופה טקסוטרי - משתמשים בתרופה הזאת בכל העולם עם תוצאות טובות לרפא את הסרטן.
    אם תרצי אני יכול לתת לך שם ומספר טלפון של בן אדם שעבר טיפול כימו לפני 7 שנים עם פ.ס.אי. של 550 . היום הוא נקי מסרטן.

אשמח לשוחח איתך לעומק - מספר טלפון שלי - 4570595 054

חג שמח

לני הירש
    יושב ראש
    עמותת חיים עם סרטן הערמונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה תודה תודה

חוי
    06/11/2008

אנחנו מאד מבולבלים כי בנתיים עלה הפסא לרמה של 216 . האונוקולוג איתו התייעצנו אמנם גם הוא לא דוגל במתן כימו אלא קוקטיילים כפי שאתה אומר, נתת לנו תקוה שגם ברמה של 500 פי.ס.אי לא פסה התקוה. אנחנו ניצור קשר בימים הקרובים אם לא יפריע לך. ושוב קבל תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו