עזרה בבחירת רופא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבחירת רופא
    לילי
    16/09/2008

לני שלום רב! לפני כשבוע התבשרנו כי בבדיקת הביופסיה שנערכה לחמי נתגלו תאים סרטניים. הוא סובל מכאבים בפרוסטטה ומידי פעם אף אושפז לשם כך בבית-חולים. כשקיבל את תוצאות הבדיקה נאמר לו ע"י הרופא כי הגידול קטן ולא צריך לעשות עכשיו כלום. המחשבה הראשונה שלנו היתה כי צריך לקבל חוות דעת נוספת ואיך זה שיש גוש סרטני בגוף ולא מטפלים בו. לאחר שיטוט באינטרנט הגעתי לאתר שלך, יש לומר לזכותך שהאתר מאוד מקיף, מספק ידע נרחב ועוזר להבין את הבעיה. ממה שקראתי הבנתי שלאחר ניתוח תופעות הלוואי לא קלות ומשפיעות על איכות החיים. קבענו לו תור לפרופסור בשם לינדר בהרצליה. היית רוצה בבקשה עזרה ממך בכמה שאלות: * האם לפני הפגישה עם הרופא רצוי להגיע עם בדיקות נוספות מעבר לתשובת הביופסיה? בדיקות כגון סי-טי, צילום רנטגן, מיפוי עצמות, אולטרה סאונד ובדיקת דם? * האם לאחר חוות הדעת של הפרופסור צריך ללכת לעוד חוות דעת? * האם יש רופא שאתה ממליץ עליו שהוא גם אורולוג וגם יכול להבין בסרטן? השארתי גם כתובת המייל שלי, אנחנו קצת מבולבלים ולא יודעים מה לשאול את הרופא, מצד שני יכול להיות שיהיה קשה לנו וגם לחמי לשמוע על תוחלת החיים עם המחלה. דבר נוסף האם לדעתךך צריך להפנות את בעלי ואחיו לבדיקה עקב מחלתו של אביו? תודה רבה על הכל ואיחולי בריאות לכולם לילי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבחירת רופא

הוספת תגובה

• סרטן הערמונית - תמיכה

לני הירש
    06/10/2008

לילי שלום
    אני מבין את הבילבול שאתם עוברים. אני זקוק ליותר מידע לפני שאני יכול לענות על השאלות שלך. למשל בביופסיה כמה מחתים היו, מה היה תוצאות הגליסון, מה הגיל של החם?
    אם לחם שלך באמת יש סרטן הערמונית ברמה נמוכה אז יש הרבה אופציות : א) להיות במעכב של אורולוג שמבין בסרטן הערמונית ב) ניתוח ג) הכרנות ד) טיפול בראכיטראפיה ה)HIFU

אני לא נותן שמות של רופאים בפורום הזה אבל אשמח לשוחח איתך בטלפון .

מאוד חשוב לבעלך ולאחיו לבצע בדיקת פ.ס.אי כי סרטן הערמונית זה גנטי ויש סיכוי שלהם יהיה סרטן הערמונית במשך חייהם.

מתי שהולכים לרופא מאוד חשוב לקחת איתכם את כל הניירת שיש בידכם.

אני מחכה לצלצול שלך מתי שנוח לך מספר טלפון שלי 4570595 054

לני הירש

יושב ראש
    עמותת חיים עם סרטן הערמונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו