אורגזמה אחרי כריתת ערמונית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתובת מרפאה לניתוח רובוטי

אבי יונה בואנ
    25/09/2010

חג שמח
    אובחן אצלי סרטן בצד ימין של הערמונית 15% ומדד גליסון 6
    קראתי על קבוצת אנשים שהיו אצל רופא מסויים בארה"ב ועברו ניתוח אובוטי בלי פגיעה בעצבים
    אפשר לקבל אינפורמצייה ופרטי התקשרות
    תודה רבה
    אבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתובת מרפאה לניתוח רובוטי

לני הירש
    26/09/2010

שלום אבי

קודם כל אתה צריך להבין שאף רופא יכול להבטיח לך שהוא יכול לשמור על העצבים שמפעיל את הזיפה. העבודה של המנתח זה להוציא את הסרטן קודם כל ויש מקרים שהגוש סרטן מאוד קרוב לעצבים

לפי סטטיסטיקה מארה"ב שרואים שהניתוח הפתוח הרגיל - התוצאות מראות שההצלחה לשמור על הזקפה יותר טובים. כמובן שאנחנו מדברים על מנתחים עם המון נסיון.

האם אתה יודע שאתה מעומד לטיפולים אחרים? כדוגמה, לטיפול בראכיטרפיה יש אחוזים יותר גבוהים בהצלחה עם זקפה . אתה גם כן מועמד לטיפול hifu ודבר אחרון, כדי לשקול לעשות טיפול מעקב פעיל

אשמח לענות על עוד שאלות שיהיו לך - תרגיש חופשי לצלצל אלי

מועדים לשמחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורגזמה אחרי כריתת ערמונית
    עמית
    21/09/2008

אני שוקל כריתת ערמונית בשל גידול סרטני אבל אינני מצליח לקבל תשובה רצינית מרופאים מה באמת מרגיש גבר במהלך מגע מיני אחרי כריתת הערמונית (בהנחה שלא נגרם נזק בלתי הפיך ליכולת לקיים זקפה) הרי האורגזמה כפי שאני מכיר אותה מתבטאת בזרימה של נוזל הזרע דרך האיבר. רוצה לשמוע ממישהו שעבר קריתה. לא מרופא שקרא בספר!!!!! האם ההרגשה עדין דומה?, או שזה בכלל סיפור אחר

הוספת תגובה

לני הירש
    22/09/2008

שלום לך
    ברוך הבאה למועדון שאף אחד לא רוצה להיות חבר בה.
    אני עברתי כריתה לפני 8 שנים. היום אני בן 68. חיוויתי אורגזמות אפילו יותר אינטסיביות אחרי הכריתה. תכך בחשבון שאתה לא חייב זיקפה להגיע לאורגזמה. ההרגשה של אורגזמה היא לא פליטת הזרע אלא התקבצות של השריר.

יש לך מחלה שמאיים על חייך ויכול לגרום לך להרבה סבל אם אתה לא מטפל בזה. אל תגיע להחלטה שמבוסס על היכולת שלך לקיים יחסי מין בלבד. אני מציע לך לעיין באתר שלי
    שם תמצה הרבה תשובות לשאלות שלך.

לני הירש
    יושב ראש
    עמותת חיים עם סרטן הערמונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ללני

עמית
    23/10/2008

משום מה ראיתי את תשובתך רק היום תודה לך, אבל אינני מבין את התהליך של אורגזמה ללא זיקפה האם אתה יכול להפנות אותי למאמרים בנושא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה של עמית

לני הירש
    24/10/2008

עמית שלום
    אני לא מכיר שום מאמר בענין. תנשה לאונן ותראה שאפשר להגיע לאורגזמה בלי זיקפה. אפשר לבצע גם מין אורלי להגיע לאורגזמה. אני נהנה כבר 7 שנים מחיי מין טובים עם הרבה סיפוק ורוב הפעמים זה אורגזמה בלי זיקפה. מה שאכי חשוב שהשותפה שלי מאוד מרוצה ויש לה הרבה סיפוק מן החיי מין שלנו.

בהצלחה
    לני הירש
    יושב ראש
    עמותת חיים עם סרטן הערמונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פגיעה בעצבים וירידה בתפקוד

עמית
    26/10/2008

איש מקסים תודה על התגובה הישירה והפתוחה הרי ברור שהחשש מפגיעה בתפקוד היא השיקול העיקרי של אנשנים לפני החלטה על טיפול, ובכל זאת הנושא כמעט שאיננו עולה כאן. הרי אצל מרבית האנשים כיום, הגידול מתגלה בשלב די מוקדם (גליסון 6), מה שמאפשר מניעת התדרדרות בקרוב ל - 100% מהמקרים. ובכל זאת אנשים דוחים את ההחלטה ומסתכנים בסבל נורא וכל זאת בשל החשש מהפגיעה בתפקוד. ראשית אני חייב להודות שמה שכתבת על ההנאה ממין מאד עודד אותי, ועזר לי להחליט להתקדם לקראת טיפול. תרשה לי בכל זאת לשאול אותך שתי שאלות מהידע שצברת, האחת, מהו סוג הטיפול שסיכוייו לפגוע בתפקוד ובזקפה קטנים יותר. והשניה. לאיזה רופאים בארץ סטטיסטיקה טובה יותר של אי פגיעה במערכות העצבים הרלוונטיים. או שאולי בכלל כדאי לשלם עבור ניתוח בחו"ל בשל העובדה ששם כן מתנהלות סטטיסטיקות מסודרות (דוגמת המרפאה של מאיר בקלינקת מאיו)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פגיעה בעצבים וירידה בתפקוד

לני הירש
    26/10/2008

עמית שלום
    תודה על המילים היפות.
    תרשה לי לא להסכים איתך. הובחנתה עם סרטן הערמונית והדרגה של הסרטן מאוד נמוחה. פניתה אלי כי אתה רוצה לטפל בסרטן . אני מסכים איתך שמין מאוד חשוב אבל לא פחות חשוב זה השליטה על השתן ולסלק את הסרטן מן הגוף. אני מציע לך לקחת את שלושת הדברים בחשבון שאתה מגיע להחלטה לגבי טיפול. אני לא יודע את הגיל שלך או בכמה גלילים מצאו תאי סרטן ובכמה אחוזים של סרטן מצאו בכל מחת.
    לענות על שאלותך:
    1. זה מאוד קשה להגיד איזה טיפול יותר טוב - זה מאוד תלוי בנסיון של הרופא והציוד של הבית חולים. לפי סטטיסטיקה טיפול בבראכיטראפיה יש יתרון קל שמדברים על הנושא של מין.
    2 אני לא מוסר שמות ומספרי טלפון בפורום הזה. אם תרצה להתקשר אלי המספר טלפון שלי מופיע למתה. מאוד חשוב לזכור שכל רופא כולל ד"ר מאיירס בארה"ב הסדר עדיפות זה להוציא את הסרטן, לדאוג על שליטה בשתן ורק אחרי זה לדאוג לשמירת העצבים שאחראים לתיפקוד מיני
    אחרי שאתה מסיים לאסוף מידע ואתה עדיין מעונין לנסוע לבצע ניתוח בחו"ל תתקשר אלי ואני אמסור לך שמות של אנשים שעברו ניתוחים בחו"ל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחושת אורגזמה לאחר כריתת הבלוטה

רמי עמית
    30/05/2010

תחושת האורגזמה אינה הבעיה המרכזית בניתוח הבלוטה הערמונית. חשוב יותר לציין בפני המנותחים העתידיים שתי עובדות משמעותיות ביותר :

(1) אצל מירב המנותחים שעברו כריתה רדיקלית של הבלוטה הערמונית, קיים קושי עתידי ביצירת זיקפה - ניתן להתגבר על קושי זה באופן חלקי באמצעות הזרקה ישירה לפין (שאינה כואבת).
    (2) נתון בעייתי הרבה יותר : אצל מירב מנותחי הכריתה הרדיקלית של הבלוטה הערמונית, ניכר קיצור משמעותי של הפין בעקבות הניתוח, וקיצור זה אף גובר והולך עם השנים.

הקושי העיקרי הינו - רוב הרופאים המנתחים אינם מסבים תשומת לב המנותחים לפני הניתוח לשתי בעיות אלה. חלקם מספרים ב"חצי פה" על איבוד הזיקפה, ומבטיחים ש"עם הזמן זה מסתדר", אולם רובם ככולם אינם מדברים כלל על קיצור הפין.

אני סבור שהסתרת המידע החשוב הינה משמעותית ביותר, ויש בה כדי להשפיע על שיקולי החולה לעבור (או לא) את ניתוח הכריתה.

שמא הגיעה העת להגיש תביעה אזרחית נגד הרופאים שהסתירו מידע חשוב זה מהחולים, כדי לגרום להם להבין שאין הם אדונים לגורלנו, ורק אנחנו, החולים נקבל את ההחלטה הנכונה אם יהיה ברשותנו כל המידע.

אשמח לשמוע את תגותכם..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איש יקר

שמוליק
    31/05/2010

אני עברתי כריתת ערמונית לפני כחודשיים וחצי, בדיעבד הייתי עושה הכל כדי להמנע מהניתוח
    ואף דחיתי אותו מס' פעמים ולו רק בגלל שהייתי מודע לכך שיהיה לי קשה להגיע לזיקפה.
    אבל... לא משנה אם הפין מתקצר או שיש בעיה עם הזיקפה, ברגע שמתגלה סרטן ערמונית
    פשוט אין ברירה וצריך להתנתח (כדי לא לסכן את החיים שלנו) ולקבל את כל התופעות שבאות אחרי כן באהבה.
    לא נותר לנו אלה להשתדל ולהנות ממה שיש וזה כולל אורגזמות ללא זקפה.

המשך חיים נפלאים

ברוך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איש יקר שמוליק

שרה
    04/06/2010

לפני שרצים לניתוח ,כדאי לבדוק את כל האופציות -גם אלטרנטיביות- אפילו לסרטן. ויש אופציות. ישנו אתר (בגוגל) "אמת אחרת". שם יש מאמר של ד"ר אריה אבני על צריכת מוצרי חלב וההשפעות הנלוות בעיקר לגברים -ופרוסטטה. שווה צפיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחושת אורגזמה לאחר כריתת הבלוטה

יצחק (איצי) באר
    01/06/2010

אני חושב שמה שאתה כותב אינו מדויק.
    האם עשית סקר בקרב המנותחים על איבוד הזיקפה אצל המנותחים כאשר אתה מצהיר שרובם לא יכולים לאחר הניתוח להשיג זיקפה. הטכניקה של שימור צמות העצבים בקרבת הערמונית התפתחה מאד בהקשר של ניתוח רדיקלי.
    שימור צמות העצבים תלויה גם ביכולת של המנתח ובנסיונו וגם בהתפשטות התאים הסרטניים שלפעמים מאלצים את המנתח להחליט שהוא פוגע בעצבים אלו לטובת סילוק של כל התאים הסרטניים.
    חוץ מהדרך הטבעית כידוע לך יש טכניקות נוספות להשגתה ולא רק עם זריקה כמו ויאגרה סיאליס וכו'.

בנוסף, על החולה, העומד לפני ניתוח כזה, מוטלת האחריות ללמוד ולחקור את תוצאותיו, את הסיכונים הכללים ואת הסיכון לפגיעה בביצועיו המינים ובסופו של דבר הוא מחליט אם לבצע ניתוח או מעדיף טיפול אחר.

ובכן ידידי, העניין אינו שחור ולבן ואין להטיל אשמה על הרופא שאינו מסביר מספיק את ההשלכות, זה יהיה מאד קשה להוכחה בבית המשפט (תאר לך שהוא יגיד במשפט שהוא הסביר לך את ההשלכות אך אתה היית במצב נפשי כזה שלא היית מסוגל לקלוט את האינפומציה הזו- האם תוכל להוכיח שלא כך היה?).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מין לאחר ניתוח ערמונית

אבי
    09/06/2010

אני עברתי ניתוח רובוטי בחו"ל לפני 9 חודשים ולא התקצר הפין וחיי המין חזרו כמיקודם.
    חשוב מי המנתח והאם יש לו ניסיון או רצון לשמור את העצבים.

היום לאחר ניתוח ערמונית ובטכנולוגיה שיש היום לא חייבים להיפגע.

הרבה בריאות
    א.א

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

יצחק (איצי) באר
    31/05/2010

אחרי כריתת הערמונית אתה יכול לחוות אורגזמה רק שלא תהיה לך פליטת זרע. לפעמים זה יותר נוח בלי כל העניין הזה של הפליטה.
    מה שחשוב שהמנתח ידע לשמר את צמות העצבים (Nerve Preservation) הקרובות לבלוטת הערמונית ולא לפגוע בהם דבר שעשוי להביא לשמירת היכולת להשיג זיקפה. את זה ניתן לעשות במידה וברור שהעצבים הללו אינםנגועים בתאים סרטניים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעמית לשקול טיפול אחר

איציק
    01/06/2010

עמית שלום
    אני כמוך סובל מסרטן הערמונית מזה כשנתיים ימים אני בן 55 ובעוד 3 חודשים אני נכנס לטיפול ברכיטראפיה אצל פרופ' מצקין באיכילוב בהמלצתו של לני כדאי לבדוק אפשרות זאת ! ולא רק ע"י ניתוח (פתיחת הבטן) שכל רופא אורולוג מנתח ממליץ .
    ההחלמה בברכיטרפיה קלה הרבה יותר...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאיציק ולאשתו של

שרה
    04/06/2010

ישנו אתר (בגוגל) בשם: "אמת אחרת".אחת הכתבות של ד"ר אריה אבני מתייחסת למוצרי חלב.והקשר הישיר לסרטן הערמונית ופרוסטטה.שווה צפיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח עם שימור עצבים

אבי
    02/06/2010

הטיפול הטוב ביותר כיום לשימור עצבים עם הצלחה גבוה במיוחד הוא ניתוח רובוטי בהארצות הברית
    אנחנו קבוצה גדולה שעברנו את הניתוח אצל אותו רופא וכולנו מתפקדים כמו לפני הניתוח וכמובן לא דולפים.

הרבה בריאות
    א.א

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח עם שימור עצבים

אבי
    02/06/2010

הטיפול הטוב ביותר כיום לשימור עצבים עם הצלחה גבוה במיוחד הוא ניתוח רובוטי בהארצות הברית
    אנחנו קבוצה גדולה שעברנו את הניתוח אצל אותו רופא וכולנו מתפקדים כמו לפני הניתוח וכמובן לא דולפים.

הרבה בריאות
    א.א

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפה עושים את הניתוח הרובוטי בארהב?

אשתו של
    02/06/2010

לא הבנתי -- האם עושים את הניתוח בשיטת שימור עצבים בארץ? האם עושים את הניתוח בשיטה רובוטית בארץ או רק בחול? איפה בחו"ל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח שומר עצבים

אבי
    07/06/2010

אני עברתי את הניתוח בחו"ל בארץ יש רובוט בבית חולים הדסה אבל כדי להגיע לתוצאות כמו בחו"ל הם אמורים לנתח יותר מ 1000 חולים וגם לפתח דרכים כדי לשמר את העצבים.
    אם את מעונינת תשאירי מייל באתר ואני העביר לך פרטים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו