שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    רועי
    19/10/2008

לבעלי התגלה אחר ביופסיה סרטן בערמונית..ביעוץ ראשוני הוחלט על ניתוח ..אנו קבענו ייעוץ נוסף עם פרופ' במדיקל סנטר הייתי רוצה לשמוע האם לאחר הניתוח ישנה השפעה על התפקוד המיני והאם זה לתמיד..או תקופה זמנית.. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה

לני הירש
    19/10/2008

שלום רועי
    כדי לענות לך על השאלה אני זקוק ליותר פרטים למשל הגיול, תוצאות הביופסיה.
    זה תמיד טוב לקבל דעה שניה אבל הייתי ממליץ שאם הייתם אצל אורולוג לקבל את הדעה השניה
    ממומחה שמטפל בשטח אחר למשל בברכיטרפיה או מאונקולוג שהתחום שלו הוא הכרנות ככה תוכלו לקבל תמונה יותר רחבה אם יותר אופציות. ניתוח לא תמיד הבחירה הנכונה במיוחד שאתם מתייחסים לענין של מין אחרי הניתוח. אם תחליטו כן על ניתוח תשאלו את הרופא מה ההצלחה שלו אחרי ניתוח לגבי זיקפה וגם לגבי שליטה על השטן.

זה מאוד קשה לקבל סטטיסטיקות מדויקות כאן בארץ. כירורגים שמבצעים הרבה ניתוחים בדרך כלל יש הצלחה של בערך 60 %עם זיקפה בלי עזרה של ויאגרה ואמצאים אחרים לאחר שנתיים.
    בדרך כלל רוב הגברים מגיבים לכדורים השונים כמו ויאגרה ויכולים לקיים יחסי מין.

תרגישו חופשי להתקשר אלי ונוכל לשוחח לעומק

חג שמח

לני הירש
    יושב ראש
    עמותת חיים עם סרטן הערמונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו