בירור מול לני בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בירור מול לני בבקשה
    שושי הורמן
    21/10/2008

לני שלום והרבה שנים בבריאות טובה לפחות זה...! בעלי עבר לאחרונה ניתוח להסרת גידול סביב הרקטום, ותוך כדי הטיפולים המלווים נתגלה גם התפתחות/עליה בPSA ל4.25 מ-3.87, הרופאים אמרו שזה מעיד על תהליך סרטני גם בערמונית וההמלצה היתה לבצע ברכיתרפיה אחרי שנסיים את הטיפול ברקטום. לאחרונה התייעצנו עם מומחה לגבי ברכיתרפיה שיבוצע מהרקטום, והמנתח ממש דחה את האפשרות הזו בגלל שכנראה האיזור שם מאוד בעייתי בגלל החתך ובגלל הקרינה שהיתה שם. אולי אפשר ללמוד מכם איזה עוד אופציות יש ומה רמת הסיכון בכל אחד מהם כדי שנוכל לבחור מתוך אותן אופציות את הסיכון ש'' נוכל לחיות איתו''. המון תודה מראש, על שיתוף הפעולה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בירור מול לני בבקשה

הוספת תגובה

• בירור מול לני בבקשה

לני הירש
    22/10/2008

שושי שלום
    יש כמה דברים שלא ברורים לי:
    1. האם בעלך עבר ביופסיה לגלות עם יש לו סרטן הערמונית או לא?
    2. בן כמה בעלך?

רק על ידי ביופסיה של הערמונית אפשר לדעת אם לבעלך יש סרטן הערמונית או לא. העליה בפ.ס.א. יכול להיות בגלל סיבות שונות ולא בהכרח מצביע על סרטן הערמונית. אני מציע לכם לחכות 3 חודשים ולבצע בדיקת פ.ס.אי שוב.

אני לא מוסר שמות של רופאים בפורום הזה ותמיד חסר ניתונים כדי לתת תשובות לשאלות. בעבר בפורום הזה ביקשתי מאנשים להתקשר אלי, מניסיוני לא הרבה אנשים מתקשרים לשוחח על הבעיות שלהם וזה חבל.

תרגישו חופשי להתקשר אלי - 4570595 054

לני הירש
    יושב ראש
    עמותת חיים עם סרטן הערמונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו