שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    הראל
    26/10/2008

אני בן 53 .בריא בדרך כלל.בבדיקה שגרתית נמצא psa7.78 בביופסיה מוקד גליסון 6 3+3 ב1 מתוך 8 גלילים -5% נפח גליל - מימין עלקול .גודל ערמונית 41*44* 35 pr ערמונית +2 מגורגרת מימין. הוסברו לי האופציות .אין לי כל כלים להחליט מה הטיפול המתאים או הכיוון .בנוסף האם לבקש בדיקות נוספות? סיטי ,מיפוי עצמות? ומידת הדחיפות בנוגע להתחלת כל טיפול שהוא. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה

לני הירש
    26/10/2008

הראל שלום
    קודם כל אין שום צורך למהר להחליט על טיפול. רמת הסרטן שיש לך מאוד נמוחה. בהרבה מקרים אנשים בוחרים לא לעשות שום דבר חוץ מלשנות הרגלי אכילה ולעשות בדיקת פ.ס.אי כל 3 חודשים וגם בדיקה רקטלית.
    אם אתה מחליט שאתה רוצה לטפל בסרטן יש לך האופציות הבאות:
    1. כריתת הערמונית
    2. הכרנות חיצוניות
    3. טיפול בראכיטראפיה
    אם לא ביקרתה באתר שלי אני מציע לך לעשות זאת:
    מופיע שם מדריך בנושא של איך לבחור את הטיפול שמתאים לך.
    מאוד חשוב לבחור רופאים שמתמחים בכירורגיה, בהכרנות ובטיפול בראכיטראפיה.
    אשמח לשוחח איתך אם יש לך עוד שאלות. המספר שלי מופיע למתה

לני הירש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אותו הענין

איציק
    04/11/2008

הראל שלום . אני בדיוק בגילך וממש בדיוק באותה הבעיה ... לפני 3 חודשים התגלה העניין אצלי לאחר ביופסיה גדולה כדאי לנו להיות בקשר אגב אני מאזור חיפה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להראל

איציק
    05/11/2008

להראל שלח אלי את כתובתך ונדבר בעניין [email protected] איציק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו