מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלההראל26/10/2008
אני בן 53 .בריא בדרך כלל.בבדיקה שגרתית נמצא psa7.78 בביופסיה מוקד גליסון 6 3+3 ב1 מתוך 8 גלילים -5% נפח גליל - מימין עלקול .גודל ערמונית 41*44* 35 pr ערמונית +2 מגורגרת מימין. הוסברו לי האופציות .אין לי כל כלים להחליט מה הטיפול המתאים או הכיוון .בנוסף האם לבקש בדיקות נוספות? סיטי ,מיפוי עצמות? ומידת הדחיפות בנוגע להתחלת כל טיפול שהוא. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
לני הירש26/10/2008הראל שלום
קודם כל אין שום צורך למהר להחליט על טיפול. רמת הסרטן שיש לך מאוד נמוחה. בהרבה מקרים אנשים בוחרים לא לעשות שום דבר חוץ מלשנות הרגלי אכילה ולעשות בדיקת פ.ס.אי כל 3 חודשים וגם בדיקה רקטלית.
אם אתה מחליט שאתה רוצה לטפל בסרטן יש לך האופציות הבאות:
1. כריתת הערמונית
2. הכרנות חיצוניות
3. טיפול בראכיטראפיה
אם לא ביקרתה באתר שלי אני מציע לך לעשות זאת:
מופיע שם מדריך בנושא של איך לבחור את הטיפול שמתאים לך.
מאוד חשוב לבחור רופאים שמתמחים בכירורגיה, בהכרנות ובטיפול בראכיטראפיה.
אשמח לשוחח איתך אם יש לך עוד שאלות. המספר שלי מופיע למתה
לני הירש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאותו הענין
איציק04/11/2008הראל שלום . אני בדיוק בגילך וממש בדיוק באותה הבעיה ... לפני 3 חודשים התגלה העניין אצלי לאחר ביופסיה גדולה כדאי לנו להיות בקשר אגב אני מאזור חיפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהראל
איציק05/11/2008להראל שלח אלי את כתובתך ונדבר בעניין [email protected] איציק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)