דם בזרע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דם בזרע
    צבי
    11/11/2008

שלום לני עברו 5 חודשים מאז שסיימתי טיפול משולב בסרטן ערמונית.( הקרנות חיצוניות במשך 9 שבועות + 2 זריקות לוקרין במשך 6 חודשים.) אני בן 69, ונתגלה אצלי גליסון 7=3+4 לפני הטיפול PSA היה 13.2. חודש וחצי לאחר גמר ההקרנות, ה- PSA היה 0.04 . תופעות הלוואי עברו כמעט לגמרי, החשק המיני חזר לקדמותו, אבל בשבועיים האחרונים גיליתי שיש סימני דם בנוזל הזרע. האם זה יכול להיות שזה עדיין תופעת לוואי של ההקרנות והטיפול ההורמונאלי, או שזה מעיד שמשהו לא בסדר? בעוד חודש אני מוזמן לאונקולוג עם תוצאות PSA שאעשה כמה ימים לפני הביקור. ואני מתלבט אם לבקש להקדים את הביקור, או שזה לא צריך להדאיג אותי. אני רוצה להוסיף שהשתן נקי, אין שום סימן של דם, וגם הזרם טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דם בזרע

הוספת תגובה

• דם בזרע

לני הירש
    11/11/2008

שלום צבי
    כמה שידוע לי אחרי טיפול בהקרנות לא צריך להיות זרע בכלל ואם יש לך דם בזרע מאוד כדי לך לראות את האורולוג שלך בהקדם האפשרי.
    לני הירש
    יושב ראש
    עמותת חיים עם סרטן הערמונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו