מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פסא 455!מיטל19/11/2008
היום התשרנו בשורות רעות. אבי קיבל טלפון מרופאת המשפחה שהפנתה אותו דחוף לאורולוג. אבי בן 63 במצב פיזי מעולה. מתלונן על מתן שתן לעיתים תקופפות מאוד ושתן מועט מאוד. כמו כן היתה תקופה שבשתן היה דם. לפי בדיקת הפסא ולפי בדיקת הערמונית שנמצאה מוגדלת ונוקשה בצד שמאל. בישר האורולוג לאבי כי יש לו סרטן הארמונית.(כמובן שהפנה אותו לבירור בדיקות נוספות כגון: סיטי מיפוי עצמות וביופסיה) יש לי מספר שאלות: 1. האם על סמך הפסא הגבוה הערמונית המוגדלת והנוקשות ניתן להסיק שיש סרטן? 2. הספקתי לעיין קצת בדברים שאנשים שאלו וקיבלו תשובות האם יכול להיות מספר כול כך גבוה של פסא 455???? אם כן האם זה מסוכן מאוד? 3. אני לא יודעת בדיוק מה לשאול אבל בגדול אחוזי החלמה המשך חיים תקין סיכויים להתפשטות המחלה. אשמח לשמוע כל פרט תודה מיטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פ.ס.אי. 455
לני הירש19/11/2008מיטל שלום
אני מאוד מצטער לבסר לך שאני מסכים עם הרופא שכמעט בטוח שלאביך יש סרטן הערמונית.
תקחי בחשבון שסרטן הערמונית לא גזר דין מוות.
עם פ.ס.אי של 455, ערמונית קשוחה, דם בשתן וזרימת שתן חלשה נראה לי שזה סרטן הערמונית. אני מכיר הרבה אנשים שהיה להם פ.ס.אי יותר גבוהה וסימנים יותר גרועים כמו כאבים נוראים באגן או בגב שהיום יש להם חיים מלאים וטובים. מאוד חשוב שאבא יגיע לאונקולוג שמתמחה בסרטן הערמונית. נראה לי שהוא כבר לא זקוק לאורולוג חוץ מלבצע את הביופסיה.
יש סיכוים מאוד טובים עם טיפול הנכון הוא יגיע לגיל מופלג.
אני אשמח לעזור לך כמה שאני יכול. אפשר להתקשר אלי - מספרי הטלפון שלי - 6257151 04 או 4570595 054
לני הירש
יושב ראש
עמותת חיים עם סרטן הערמונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלני תודה על התשובה המהירה
לחוצה ומבולבל20/11/2008מאוד קשה לשמוע שלאבא יש סרטן. אני שמחה שיש אתר כמו שלך שניתן לקבל מענה ותמיכה כי מאוד קשה להתמודד. האם אתה ממליץ ללכת לכמה אונקולוגים לקבל חוות דעת? האם ניתן ללכת אם הממצאים הללו כבר לאונקולוג ללא ה= C.T ומיפוי העצמות. כמה זמן לוקח לקבל תשובות מהבדיקות הללו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחוצה ומבולבל
לני הירש20/11/2008מיטל שלום
תודה על המילים היפות. העניין הזה מאוד חשוב . אפשר להמשיך להתכתב ככה הרבה זמן. כדי לעזור לך אני גם זקוק לניתונים של אבא. ספת אם שלי לא עברית ולכן יותר קל לי לשוחח איתך מאשר לכתוב.
אפשר להתקשר אלי עד 11:00 בלילה כל יום. מספרי הטלפון הם - 6257151 04 או בנייד 4570595 054
לני הירש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקת CT
לחוצה ומבולבל24/11/2008לני שלום, רציתי לציין שקיבלנו תוצאות של בדיקת ה - CT בסיכום נאמר: הגדלה ניכרת של האונה השמאלית של הערמונית אבן לא חוסמת בכליה השמאלית דיבטיקולוזיס של הסגמואיד קולון דיברטיקולה של השלפוחית מימין אשמח אם אוכל לקבל פיענוח של הבדיקה אשמח לשולוח את התוצאות המלאות במייל אם יש צורך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)