גידול בערמונית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גידול בערמונית
    מורדי
    26/11/2008

שלום לך לני הירש הנני בן 80 (פחות חודש) ובמדידה אחרונה ניראה שינוי רב ב PSA היה 0 2 והשתנה ל - 4.8 . גודל הערמונית 24 ס"מק. בבדיקה ידנית - ערמונית נוקשה +1. הביופסה צריכה להעשות בהרדמה. אני קם בלילה פעם אחד ואין לי הפראה בזרימת ההתרקנות . בדרך כלל אין לי צרבות וןלעתים נדירות אינני יכול להתעפק בהטלת השטן. הרופאים המליצו - בהמשך לפי החלתתי מה לעשות?? תודתי מראש נתונה לדעתך ץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גידול בערמונית

הוספת תגובה

• גידול בערמונית

לני הירש
    27/11/2008

שלום מורדי
    נשמע שהערמונית שלך מוגדלת ואתה לא מסוגל לרוקן את שלפוחית השתן. אני לא יודע כמה חשוב העליה בפ.ס.אי שלך. השאלה האם לבצע ביופסיה קשה לענות. אם תעשה את הביופסיה ומוצאים סרטן אתה תהיה תחת לחץ פסיכולוגי לטפל בזה . האופציות לטיפול מוגבל בגלל הגיל שלך. כל טיפול עלול להשפיע שלילית על איכות החיים שלך. אני מציע לך להתקשר אלי בטלפון ונוכל לשוחח לעומק על כל האפשרויות שעומדים לפניך
    מספרי טלפון שלי - 6257151 04 או 4570595 054
    לני הירש
    יושב ראש
    עמותת חיים עם סרטן הערמונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו