פרמיקסון. ביופסיה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרמיקסון. ביופסיה.
    אודי
    25/01/2009

בן 63, בריאותי תקינה, PSA מתנדנד בחמש שנים האחרונות בין 2.4 ל- 3.7 (עכשיו 3.3) ו- PSA F/T בין 17% ל- 31% (עכשיו 26%), בדיקה רקטלית תקינה, TRUS ללא ביופסיה ללא ממצא חשוד, ערמונית מוגדלת 50 סמ"ק עם הסתיידויות, כנראה גם דלקת ערמונית, ציפרודקס ואופלודקס שיפרו את הסימפטומים אך עדיין לויקוציטים מעטים בזרע. שאלותיי הן: 1. האם לקחת פרמיקסון וכמה והאם לשלב עם הפרמיקסון אנטיביוטיקות, איזה וכמה? 2. הוצעה לי ביופסית ערמונית, ומשביקשתי לשלב באותו הליך ביופסיה גם ביופסיה לזיהוי אנטיביוטיקה ספיציפית לזיהום שלי, נאמר לי שלא אפשרי, דבר שלא נראה לי הגיוני. היכן אוכל לבצע ביופסיה משולבת? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרמיקסון. ביופסיה.

הוספת תגובה

• פרמיקסון, ביופסיה

לני הירש
    26/01/2009

אודי שלום
    הפ.ס.אי והפ.ס.אי F ובדיקה רקטלי, נדאה לי,שלא מראים שום אינדיקציה של סרטן הערמונית.
    בדרך כלל אם לוקחים אנטיביוטיקה זה מרפאה את הדלקת בערמונית. יש תרופות אחרות שמקטינים את הערמונית כמו:
    AVODART OR PROCURE
    אתה חייב מירשם רופא לקבל את התרופות הנ"ל ואני מציע לך לדבר עם הרופא שלך. אם אתה לא מרוצה מן התשובות שאתה מקבל מן הרופא שלך אני מציע לך לקבל דעה שניה.
    אני לא רופא ולא יכול לתת לך יעוץ בקשר לפרמיקסון.
    כמה שידוע לי הסיבה לבצע ביופסיה זה לגלות אם יש סרטן או לא. אף פעם לא שמעתי שמבצים ביופסיה כדי לדעת איזה אנטיביוטיקה מתאימה.
    לני הירש
    יושב ראש
    עמותת חיים עם סרטן הערמונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לני, בהמשך...

אודי
    26/01/2009

כוונתי היא שבזמן הביופסיה יוציאו גם תרבית לזיהוי החיידק כלומר להתאמת אנטיביוטיקה, שהרי האנטיביוטיקות שקיבלתי לא השמידו את החיידקים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לני, לעניין תרבית נוזל הערמונית.

אודי
    29/01/2009

*** נתוני ה- PSA היו בעליה עד לאנטיביוטיקה (כמפורט), ומאז מתנדנדים: 04.2002: 1.96 - ----------- - - - - - - 10.2004: 2.43 - ----------- - - - - - - 08.2006: 2.54 - ----------- - - - - - - 07.2007: 3.22 - ----------- - - - - - - 09.2007: 3.75 - 31% F/T - - - - - - 11.2007: 3.17 - 18% F/T (לאחר 21 יום X1 200MG אופלודקס) :02.20083.00 - 22% F/T - - - - - - 03.2008: 2.92 - ----------- (לאחר 14 יום X2 500MG ציפרודקס) 01.2008: 2.99 - ----------- (לאחר 33 יום X1 250 MG ציפרודקס) 10.2008: 3.09 - 17% F/T (לאחר 60 יום X1 200MG אופלודקס) 01.2009: 3.31 - 26% F/T - - - - - - אינני מצליח להשיג הפניה מהאורולוג שלי במכבי לתרבית נוזל הערמונית כדי למצוא את האנטיביוטיקה היעילה לחיידק הספציפי. עצתך? תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו