בעיות בתפקוד מיני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות בתפקוד מיני
    מעין
    30/01/2009

שלום רב בגיל 52 התגלה אצלי סרטן בערמונית גליסון 7 , עברתי הקרנות וטיפול הורמונאלי כיום בגיל 55 מצבי טוב פיאסאיי 0 , אך יש לי בעיה קשה בתפקוד מיני הציעו לי זריקות אך אני מפחד מזה , שמעתי שהיו לאנשים שהזריקו ארועים מביכים . אבקש לדעת מנסיונכם , מה לעשות , האם יש בכלל סיכוי לשפר את התפקוד המיני , האם יש דרכים אחרות לפתרון . יוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות בתפקוד מיני

הוספת תגובה

• תיפקוד מיני

לני
    31/01/2009

יוני שלום אני מצטער לשמוע על הבעיות שלך אבל זה לא נדיר. אני מכיר הרבה גברים שבמצב שלך לגבי זיקפה שמשתמשים בזריקות ומאוד מרוצים מן התוצאות - גם השותפות מרוצות! זה מאוד חשוב שהאורולוג שלך או סקסולוג מבין איך להסביר לך איל להשתמש עם החומר. תשאל אותו/אותה כמה נסיון יש להם עם הטיפול הזה. אם הזריקות לא יעילות אפשר גם לעבור ניתוח קטן להשתלת פרוטזה באבר המין. מאוד מומלץ להתעניין בשיטתת הטנטרה. אפשר למצוא אתרים באינטרנט. לני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו