מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שומן בערמונית (?) - מסוכן?אביב15/02/2009
שלום. סבי סובל מאוד מתכיפות במתן שתן. לאחר בדיקה נאמר לו שיש שומן בפרוסטטה המפריע לו, ושדרוש ניתוח. אני מקוה שהוא הבין נכון את מה שהרופא הסביר. מסיבות שונות, על אף הסבל הוא מתמהמה עם הניתוח. שאלתי: 1) האם זה עלול להתפתח לגידול ממאיר? 2) האם הגדלה שפירה של הערמונית עלולה לההיפך לממאירה (בלי קשר למה שיש לסבי)? 3) כיצד בודק הרופא אם זה משהו ממאיר. האם דרך בדיקת דם פשוטה מהזרוע, או שזוהי בדיקת דם מהערמונית / ביופסיה וכדו' (שוב, ללא קשר למה שיש לסבי)? בתודה מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שומן בערמונית?
לני הירש15/02/2009ענת שלום
אף פעם לא שמעתי על שומן בערמונית. יכול להיות שסבא התבלבל ב"שומן" וערמונית מוגדלת?
אני מציע שמישהו מן המשפחה מתקשר לרופא ומקבל דיווח מדויקת על מצב הסבא.
עושים בדיקת דם פשותה בשם פ.ס.אי. האורולוג צריך לבצע בדיקה רקטלי. גם מומלץ לבצע בדיקת אולטאסאונד.
מתי שיהיו לכם תוצאות של כל הבדיקות אוכל לעזור לכם -גם הייתי רוצה לדעת את הגיל של סבא.
אם האורולוג של סבא לא מוכן לבצע הבדיקות הנ"ל אז כדי לקבל דעה שנייה.
לני הירש
יושב ראש
עמותת חיים עם סרטן הערמונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)