מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סרטן הערמונית - התיעצותמירב מאיר16/03/2009
אבי בן 69 בגלל ערכים גבוהים של PSA נשלח לביופסיה (6.13 ) תוצאות הביופסיה להלן: X154RIGHT SIDE X155 LEFT SIDE in all fragments small foci of prostatic adenocarcinoma gleason score 3+3 of right and left side' involving about 10-15% of the specimen submitted. לאחר מיפוי עצמות התוצאה טובה והגוף נקי הרופא הסביר כי ישנם 3 אופציות ניתוח, כימוטרפיה ועוד פעולה של הזרקה של חומר (לא זוכרת את השם) רציתי לנסות ולקבל קצת מושג מה בעצם הטיפול היותר מומלץ לאבי יש ביטוח פרטי כך שניתוח אצל הטובים ביותר זוהי אופציה טובה ובהליך מזורז מאוד השאלה האם לא כדאי לנסות לטפל בסרטן בשלב ראשון בלי ניתוח? אודה לתשובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרטן הערמונית - התיעצות
לני הירש16/03/2009מירב שלום
יש לאבא עוד אופציות לפניו חוץ ממה שכתבת לדוגמה בראכיטרפיה והקרנות וגם טיפול היפו.
אני מוכן להיתייץ איתכם ושמח לעזור לכם . נא להתקשר אלי ונוכל לשוחח לעומק על טיפולים אפשריים בעתיד.
אני אהיה באזור רעננה-פתח תקוה מחר (יום ג, 17.3.)
מספרי טלפון שלי - 6257151 04 או 4570595 054
בכבוד
לני הירש
יושב ראש
עמותת חיים עם סרטן הערמונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)