מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות במיןגברת08/08/2007
בעלי עבר טיפולים בגלל סרטן הערמונית והוא לא מתעניין יותר במין. אני כן רוצה גם בשביל עצמי וגם כי אני חושבת שזה יעשה לו טוב לא לוותר. הוא לא מוכן לקחת ויאגרה וכל פעם שאני בכלל מדברת איתו על זה יש ריב עם צעקות. איך אני יכולה לדבר איתו נכון בלי לפגוע בו כי הוא רגיש בנושא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות מין
לני הירש18/08/2007
אני מבין את החששות שלך. הבעיה היא הרבה יותר מורכבת מרק סקס. גברים רבים, לאחר או במהלך הטיפולים בסרטן הערמונית חשים שהם איבדו חלק מהגבריות שלהם. זה לא שהם מאבדים את האהבה, אלא חוששים שהם לא מסוגלים לתפקד. במקרים רבים קל יותר לומר "לא" מאשר לקחת את הסיכון להכשל.
לא ציינת איזה סוג תרופות הוא נוטל או נטל. במידה והוא נמצא תחת טיפול הורמונלי, ההורמונים הורסים את הליבידו, החשק המיני. הגוף מתפקד כמו גוף אישה. אנא צייני בפני מהו סוג הטיפול.
אינטימיות וסקס הם הרבה יותר מרק חדירה ואורגזמה. הוא יכול לחוות אורגזמה גם ללא זיקפה. אני מציעה לך לנסות לפתות אותו. מצאי זמן להיות לבד איתו. הכיני עבורו ארוחה שהוא מאד אוהב. אחר כך שבי לצידו על הספה ואימרי לו עד כמה את אוהבת אותו, ושהעדר הזיקפה איננה כה חשובה כל עוד את יכולה להחזיקו והוא מחזיק ומלטף אותך. ייתכן שהוא חושש שאת לא רוצה או לא תרצי אותו בעקבות מה שעובר עליו.
את מוזמנת להתקשר אלי במידה ועולה לך הצורך לדבר על בעיותייך.
לני
0544570595* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי אורגזמה ללא זיקפה
ורד10/09/2007לני שלום, קראתי בתגובה שלך שאפשר לחוות אורגזמה ללא זיקפה, והייתי מבקשת שתפרט קצת יותר. בעלי עבר השבוע ניתוח ואני כמובן מאוד עסוקה בסוגיות האלה. הוא עצמו לא מבין איך יכול להיות בכלל חשק ללא זיקפה, ואני אומרת לו שזה בגלל שכרגע זו הדרך היחידה שהוא מכיר לצורך אקט מיני. בהנחה שקיים סיכוי שהעצבים נפגעו בניתוח וייפגעו עוד במהלך ההקרנות הצפויות, ובהנחה שויאגרה תעזור רק חלקית, מה צפוי לבעלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)