לני שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לני שלום
    שרית
    16/04/2009

שמי שרית, והאמת שלפני מספר חודשים ביקרתי באתר שלך והדפסתי את כל החומר עבור אבי-ראובן שהתגלה אצלו סרטן הערמונית (לפני כ- 9 חודשים). אפילו מסרתי את הטלפון שלך לאמא שלי(חיה) והיא התקשרה ומאוד התרשמה ממך (הם גרים במושב ינוב, ואפילו התכוונו להגיע לקבוצת התמיכה בפרדס חנה). עד יום שישי האחרון אבא שלי לא ממש עשה משהו על מנת לפתור את העניין.
    הציעו לו לעבור ניתוח, ולדעתי הוא מאוד חושש, ובכלל.. הוא במעין הכחשה...
    ביום שישי האחרון דיברתי איתו, והסברתי לו מדוע כדאי לו לשוחח איתך ולהגיע לקבוצת התמיכה.
    אמא שלי ממש הצטערה על כך שהם לא הגיעו לקבוצת התמיכה (במיוחד בגלל שהתקשרת לפני כן להזכיר להם- והיא מאוד העריכה את זה). בסופו של עניין הוא ביקש שנקבע תור לחוות דעת נוספת (ונקבע לו, רק בשביל השקט הנפשי שלו...)והסכים להיפגש איתך. האם זה אפשרי? תודה על הכל, אתה באמת אדם מיוחד מאוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לני שלום

הוספת תגובה

• הודעה של שרית

לני הירש
    16/04/2009

שלום שרית
    תודה על המילים היפות.
    אני אתקשר לאמא עכשיו כדי לגבוע פגישה עם ההורים.
    לני הירש
    יושב ראש
    עמותת חיים עם סרטן הערמונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לני

שרית
    17/04/2009

אני מודה לך עד מאוד!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו