בדיקת ערמונית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת ערמונית
    שוקי
    22/08/2007

מה בדיקה לגילו סרטן ערמונית כוללת? אני קם להשתין הרבה פעמים בלילה ואני גם בגיל המתאים אז החלטתי שצריך לבדוק את זה אבל שמעתי סיפורים נוראיים על הבדיקות. מה באמת קורה שם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת ערמונית

הוספת תגובה

• לשוקי

לני הירש
    24/08/2007

אני ממליץ לך לפנות לאורולוג כי יש סיכוי שיש לך דלקת פפרוסטטה.
    האורולוג יערוך לך בדיקה רקטלית בה הוא יעמוד את גודל הערמונית וישלח אותך לבדיקת דם.
    בדיקת הדם תתן לך את ה PSA אשר במידה ותמצא גבוה, תתן אינדיקציה אם יש בעיה עם הפרוסטטה.
    הינך מוזמן ליצור קשר טלפוני איתי במידה ותמצא לכך צורך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גילוי סרטן ערמונית

פרופ מצקין
    28/08/2007

הבדיקה הנכונה כוללת בדיקת דם המכונה PSA ובדיקה רקטלית היינו אצבע בפי הטבעת למישוש הערמונית. הבדיקה הזו אולי לא נעימה מעט אורכת זמן קצר ביותר פחות מדקה ואורולוג רופא אחר עם ניסיון יבצע את הבדיקה ללא כאבים .
    אין מקום לחפש סרטן כזה לפני גיל החמישים אלא אם כן יש סיפור במשפחה של סרטן ערמונית.
    תלונות בהשתנה לא ספציפיות ואם תימשכנה אזי כדאי שתפנה לאורולוג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו