מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת ערמוניתשוקי22/08/2007
מה בדיקה לגילו סרטן ערמונית כוללת? אני קם להשתין הרבה פעמים בלילה ואני גם בגיל המתאים אז החלטתי שצריך לבדוק את זה אבל שמעתי סיפורים נוראיים על הבדיקות. מה באמת קורה שם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשוקי
לני הירש24/08/2007אני ממליץ לך לפנות לאורולוג כי יש סיכוי שיש לך דלקת פפרוסטטה.
האורולוג יערוך לך בדיקה רקטלית בה הוא יעמוד את גודל הערמונית וישלח אותך לבדיקת דם.
בדיקת הדם תתן לך את ה PSA אשר במידה ותמצא גבוה, תתן אינדיקציה אם יש בעיה עם הפרוסטטה.
הינך מוזמן ליצור קשר טלפוני איתי במידה ותמצא לכך צורך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגילוי סרטן ערמונית
פרופ מצקין28/08/2007הבדיקה הנכונה כוללת בדיקת דם המכונה PSA ובדיקה רקטלית היינו אצבע בפי הטבעת למישוש הערמונית. הבדיקה הזו אולי לא נעימה מעט אורכת זמן קצר ביותר פחות מדקה ואורולוג רופא אחר עם ניסיון יבצע את הבדיקה ללא כאבים .
אין מקום לחפש סרטן כזה לפני גיל החמישים אלא אם כן יש סיפור במשפחה של סרטן ערמונית.
תלונות בהשתנה לא ספציפיות ואם תימשכנה אזי כדאי שתפנה לאורולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)