עליה בערכי PSA לאחר טיפול הורמונלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עליה בערכי PSA לאחר טיפול הורמונלי
    בת
    17/06/2009

לאבי יש סרטן הערמונית גרורותי , ( גרורות בעצמות ) התחיל טיפול הורמונלי עם ערכי PSA גבוהים מאד כ- 400 לאחר 9 חודשים בטיפול הורמונלי ערכי הPSA ירדו ל- 0.01 . נאמר להביא כי עם בבדיקה הבאה ערכי הPSA לא ירדו מתחת ל- 0 הוא יצטרך לעבור טיפול כימו' . לצערנו הPSA עלה ל- 4 .
    אבי לא מעוניין לעבור טיפול כימו ויש לציין כי הוא בן 80 .

בבדיקה CT לא רואים גורות בבלוטות הלימפה אך במפוי עצמות רואים גרורות ברוב העצמות בגוף.

מה ניתן לעשות עכשיו, טיפול חלופי או האם כך שהטיפול ההורמונלי הפסיק להשפיע חייבים טיפול כימו' .

בת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הודעה של בת

לני הירש
    17/06/2009

לבת שלום
    אני מצטער לשמוע על הבעיות של אביך. אני מסכים עם אבא שכימוטרפיה יכול להיות מאוד קשה בגילו.
    שהפ.ס.אי ירד כל כך הרבה וכל כך מהר זה דבר חיובי. מה קורה עכשיו- שהתאי סרטן התרגלו לטיפול הורמונלי ומתחילים להתרבות שוב. את לא מספרת אם אבא סובל מכאבים. את חייבת לדבר עם הרופא האם אבא מספיק חזק לסבול טיפול כימו ומה הטיפול יכול לתרום לו בשלב זה.
    בכל אופן הייתי מקבל דעה שנייה מאונקולוג אחר שמתמחה בסרטן הערמונית. אם תרצי, אשמח לתת לך שמות של אונקולוגים. מספרי טלפון שלי - 6257151 04 או 4570595 054
    בכבוד
    לני הירש
    יושב ראש
    עמותת חיים עם סרטן הערמונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו