מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיגור המחלהמיקי גולן25/06/2009
שלום
אבי בן 63 עבר ניתוח רדיקלי, שנכשל, כעבור שנה עבר הקרנות (42 יום) וכעת 5 חודש אחרי ההקרנות ה PSA = 0.7 . האם במקרה של ריפוי מלא יש מועד כלשהו שבו זה צריך לרדת ל-0 ?
תודה מיקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיגור המחלה
לני הירש25/06/2009שלום מיקי
לא ספרת לי מה היה הפ.ס.אי. של אבא לפני שהוא התחיל את ההקרנות לכן קשה להגיד לך אם הפץסץאי של 0.7 זה טוב או לא טוב. בכל זאת אני באופן אישי יש פ.ס.אי. של 0.7 ואפילו אחרי 8 שנים מצבי טוב.
חיים עם סרטן הערמונית זה כמו לחיות עם כל מחלה כרוני כמו סכרת למשל. ברוב המקרים, עם כל התרופות החדשניים אפשר להשתלת על סרטן הערמונית . מתים עם הסרטן הערמונית ולא בגלל הסרטן הערמונית.
כמעט אין אף אחד עם פ.ס.אי של ס.
בכבוד
לני הירש
יושב ראש
עמותת חיים עם סרטן הערמונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה המהירה ועל דברי התמי
מיקי גולן28/06/2009תודה על התגובה המהירה ועל דברי התמיכה
ההיסטוריה של אבי שהוא עבר ניתוח רדיקלי ביולי 2007 ואז ה PSA היה 0. אחרי כן התחיל לעלות עםDOUBLING TIME גדול מפי 2 וב- 12-08 הגיעה ל- 0.43. ונראה לי שאם יש לו עתה תאים שמייצרים PSA הם חייבים להיות סרטניים - האם לא ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיקי גולן
לני הירש29/06/2009מיקי שלום
יכול להיות תאי סרטן ואני מציע לאביך לראות אונקולוג שמתמחה בסרטן הערמונית. בן כמה אבא?
לא הייתי דואג יותר מדי על הסרטן - בשלב מוקדם זה אפשר לטפל בו.
לני הירש
יושב ראש
עמותת חיים עם סרטן הערמונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מיקי גולן01/07/2009שלום ותודה על ההתייחסות.
אבי בן 63. האונקולוגים (היינו אצל 2) אינם מדברים ברור . כפי שכתבתי במכתבי זה שאחרי RPP ה PSA היה 0 ואחרי ההקרנות לא יורד שוב ל-0 זה כנראה סימן שאם כי אולי יוכל לחיות זמן רב - אבל לא היה פה ריםוי מלא...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)