מיגור המחלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיגור המחלה
    מיקי גולן
    25/06/2009

שלום
    אבי בן 63 עבר ניתוח רדיקלי, שנכשל, כעבור שנה עבר הקרנות (42 יום) וכעת 5 חודש אחרי ההקרנות ה PSA = 0.7 . האם במקרה של ריפוי מלא יש מועד כלשהו שבו זה צריך לרדת ל-0 ?
    תודה מיקי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיגור המחלה

הוספת תגובה

• מיגור המחלה

לני הירש
    25/06/2009

שלום מיקי
    לא ספרת לי מה היה הפ.ס.אי. של אבא לפני שהוא התחיל את ההקרנות לכן קשה להגיד לך אם הפץסץאי של 0.7 זה טוב או לא טוב. בכל זאת אני באופן אישי יש פ.ס.אי. של 0.7 ואפילו אחרי 8 שנים מצבי טוב.
    חיים עם סרטן הערמונית זה כמו לחיות עם כל מחלה כרוני כמו סכרת למשל. ברוב המקרים, עם כל התרופות החדשניים אפשר להשתלת על סרטן הערמונית . מתים עם הסרטן הערמונית ולא בגלל הסרטן הערמונית.
    כמעט אין אף אחד עם פ.ס.אי של ס.
    בכבוד
    לני הירש
    יושב ראש
    עמותת חיים עם סרטן הערמונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה המהירה ועל דברי התמי

מיקי גולן
    28/06/2009

תודה על התגובה המהירה ועל דברי התמיכה

ההיסטוריה של אבי שהוא עבר ניתוח רדיקלי ביולי 2007 ואז ה PSA היה 0. אחרי כן התחיל לעלות עםDOUBLING TIME גדול מפי 2 וב- 12-08 הגיעה ל- 0.43. ונראה לי שאם יש לו עתה תאים שמייצרים PSA הם חייבים להיות סרטניים - האם לא ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיקי גולן

לני הירש
    29/06/2009

מיקי שלום
    יכול להיות תאי סרטן ואני מציע לאביך לראות אונקולוג שמתמחה בסרטן הערמונית. בן כמה אבא?
    לא הייתי דואג יותר מדי על הסרטן - בשלב מוקדם זה אפשר לטפל בו.
    לני הירש
    יושב ראש
    עמותת חיים עם סרטן הערמונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

מיקי גולן
    01/07/2009

שלום ותודה על ההתייחסות.
    אבי בן 63. האונקולוגים (היינו אצל 2) אינם מדברים ברור . כפי שכתבתי במכתבי זה שאחרי RPP ה PSA היה 0 ואחרי ההקרנות לא יורד שוב ל-0 זה כנראה סימן שאם כי אולי יוכל לחיות זמן רב - אבל לא היה פה ריםוי מלא...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו