בעיות בערמונית בגיל צעיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות בערמונית בגיל צעיר
    נאוה
    16/07/2009

היי לני, בוקר טוב.
    רציתי לדעת האם יש סיכוי שבגיל של בעלי, 34, יתפתח סרטן הערמונית? אני מתארת לעצמי שישנם מקרים כאלה, אך השאלה האם הם נדירים או שהמחלה באמת תוקפת בעיקר גברים בגיל מבוגר?

תודה על ההתייחסות ורק בריאות לכולנו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות בערמונית בגיל צעיר

הוספת תגובה

• בעיות בערמונית בגיל צעיר

לני הירש
    20/07/2009

נאוה ערב טוב:
    זה מאוד, מאוד נדיר שבגיל צעיר גבר הובחן עם מחלת סרטן הערמונית.
    אם אין רקע של סרטן השד או סרטן הערמונית במשפחה המיידי אז לא צריך לדאוג עד בערך גיל 45.
    אז תדברו עם הרופא בבקשה לבצע בדיקת דם, פ.ס.אי. זה נותן אינדיקציה אם יש בעיה עם הערמונית ולא בהכרח סרטן הערמונית.
    יש עוד הרבה דברים על מה לדאוג בשלב זה של החיים שלכם.
    לני הירש
    יושב ראש
    עמותת חיים עם סרטן הערמונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח להסרת גידול בערמונית וביטוח

חגי
    29/07/2009

האם ניתוח להסרת גידול בערמונית נחשב לחלק מביטוח בריאות "רגיל" שמקבלים מקופ"ח? יש לי כללית פלטינום ואני מוכרח לדעת האם הוא נכלל בסל הבריאות או בביטוח עצמו.

תודה על העזרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ערמונית

לני הירש
    29/07/2009

שלום
    הניתוח מוכר בסל הבריאות אם עושים את זה בבית חולים. אם עושים את זה באופן פרטי עם רופא מסוים צריך לשאול את הרופא אם יש לו סידור עם קופת החולים שלך.
    לני הירש
    יושב ראש
    עמותת חיים עם סרטן הערמונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו