מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דליפות שתןא.30/08/2007
איך אפשר להתמודד עם דליפות שתן? אני לא רוצה ללכת עם משהו כמו חיתול אבל אני גם פוחד לצאת מהבית לפגישות בגלל תקלות אפשריות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיפרו לי שזה ניתוח קטן!!!!!!!
בני בר מנשה09/12/2008ובכן לצערי גם אני חלתי בסרטן הפרוסטטה , הרבה אנשים אמרו לי שזה ניתוח פשוט גם הרופא המנתח אמר שזה ניתוח של כשלוש שעות בערך , ביום הניתוח נכנסתי לניתוח בצורה רגוע וכמעט לא יצאתי הניתוח היה קשה ביותר מעל חמש שעות ו-21 שעות בחדר טראומה החלמה קשה ביותר במחלקה האורוגלית בבית החולים שערי צדק . בקיצור חייבים לשאול הרבה שאולות לפני ניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה"ניתוח קטן"
לני הירש09/12/2008מה שקרה לבני מאוד נדיר אבל הוא 100% צודק שהוא אומר שצריך לשאול הרבה שאלות. הנסיון של הרופא מאוד חשוב ואל תתבייש לשאול כמה ניתוחים שהוא ביצע ומה האחוז ההצלחה שלו.
צריך גם לשאול מה יכול להיות התופעות לוואי - לא רק האם חסלו את כל תאי הסרטן אבל גם לשאול מה בנוגע להטלת שתן ותיפקוד מיני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהודה של א
לני הירש31/08/2007יש פתרונות. תדבר עם הרופה שלך. המספר טליפון שלי 0544570595
לני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)