דליפות שתן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דליפות שתן
    א.
    30/08/2007

איך אפשר להתמודד עם דליפות שתן? אני לא רוצה ללכת עם משהו כמו חיתול אבל אני גם פוחד לצאת מהבית לפגישות בגלל תקלות אפשריות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דליפות שתן

הוספת תגובה

• סיפרו לי שזה ניתוח קטן!!!!!!!

בני בר מנשה
    09/12/2008

ובכן לצערי גם אני חלתי בסרטן הפרוסטטה , הרבה אנשים אמרו לי שזה ניתוח פשוט גם הרופא המנתח אמר שזה ניתוח של כשלוש שעות בערך , ביום הניתוח נכנסתי לניתוח בצורה רגוע וכמעט לא יצאתי הניתוח היה קשה ביותר מעל חמש שעות ו-21 שעות בחדר טראומה החלמה קשה ביותר במחלקה האורוגלית בבית החולים שערי צדק . בקיצור חייבים לשאול הרבה שאולות לפני ניתוח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• "ניתוח קטן"

לני הירש
    09/12/2008

מה שקרה לבני מאוד נדיר אבל הוא 100% צודק שהוא אומר שצריך לשאול הרבה שאלות. הנסיון של הרופא מאוד חשוב ואל תתבייש לשאול כמה ניתוחים שהוא ביצע ומה האחוז ההצלחה שלו.
    צריך גם לשאול מה יכול להיות התופעות לוואי - לא רק האם חסלו את כל תאי הסרטן אבל גם לשאול מה בנוגע להטלת שתן ותיפקוד מיני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ודה של א

לני הירש
    31/08/2007

יש פתרונות. תדבר עם הרופה שלך. המספר טליפון שלי 0544570595
    לני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו