psa אחרי הקרנות חיצוניות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• psa אחרי הקרנות חיצוניות
    אליעזר
    26/09/2009

עברתי סדרה של 39 הקרנות חיצוניות. כמעט 4 חודשים אחרי גמר ההקרנות עשיתי בדיקת psa. התוצאה 1.19
    1. מה משמעות התוצאה הזו, האם זה כשלון בטיפול ועלי להיות מודאג?
    2.מה ניתן לעשות בנידון -המשך טיפולים קונבנציונלים או של רפואה משלימה?
    3.מה בדבר ההשערה שלא ניתן להגיע אף פעם לתוצאה 0 אחרי הקרנות חיצוניות אלא רק
    קרוב- 0.4-0.5 ושלוקח זמו רב עד שמגיעים לתוצאה כזו-כמה זמן משוער?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    psa אחרי הקרנות חיצוניות

הוספת תגובה

• פ.ס.אי אחרי הקרנות חיצוניות

לני הירש
    26/09/2009

אליעזר שלום
    לענות על השאלה ראשונה שלך ,מאוד יעזר לדעת בן כמה אתה, מה היו הערכים הכי גבוהים של הפ.ס.אי וגם התוצאה של הגליסון שלך. האם היה לך איזה טיפול הורמונלי?

זה מאוד נדיר שהפ.ס.אי "0". באופן כללי הפ.ס.אי לוקח הרבה זמן להגיע למקום הכי נמוך אחרי הקרנות. במקרה שלך 1.4 יכול להיות בסדר אבל מאוד מומלץ לבצע עוד בדיקת פ.ס.אי בעוד חודש .
    אם הפ.ס.אי לא ממשיך לרדת אני מציע לך לבקר אצל אונקולוג שמבין מסרטן הערמונית.

כמעט שאין מקרים שרפואה משלימה יכולה לרפא סרטן הערמונית.

אם הפ.ס.אי שלך לא יורד מתחת לרמה שממליץ האונקולוג אז אתה יכול לקבל טיפול הורמונלי.

אני, באופן אישי בטיפול הורמונלי כבר כמעט 9 שנים. למשל אני בטיפול שנה אחד ואז עושה הפסקה של כמעט 3 שנים עד שהפ.ס.אי מגיע ל - 6.0

איכות החיים שלי מאוד טובה. בעצם ה9 שנים האחרונות הן השנים הכי יפות וטובות של חיי.
    כך בחשבון שמעט מאוד אנשים נפטרים מ-סרטן הערמונית - אנו צריכים ללמוד לחיות עם זה

אם תרצה לדבר איתי תרגיש חופשי לצלצל - מספר טלפון שלי - 4570595 054

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו