מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סרטן הערמוניתמורן29/09/2009
סבא שלי בן 77 אובחן כחולה בסרטן הערמונית.
לאחר בדיקות הסי טי וצפיפות העצם יצא כי הסרטן אינו התפשט.
רציתי לדעת אם קיים עוד טיפול פרט לניתוח(שהוא אינו יכול לעבור בגלל גילו).
ופרט להקרנות ולזריקות.(שהוא חושש לעשות עקב תופעות הלוואי)
סבא שלי הוא אדם פעיל בחיי היומיום וכן גם מבחינה מינית,ולכן רציתי
לדעת אם קיימים כדורים או סוג אחר של טיפול במחלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרטן הערמונית
לני הירש29/09/2009שלום מורן
מאוד מקובל לגבר בגיל הסבא לא לעבור שום טיפול פלשני, כפי שציינת. כמובן זה תלוי באזה שלב הסרטן, זאת אמרת מה הערכים של שתי הבדיקות הפ.ס.אי האחרונות וגם תוצאות של הביופסיה.
סרטן הערמונית גודל לעת ובהרבה מקרים זה יכול לקחת עד 8 שנים עד שצריך לטפל בזה. הסבא צריך לבצע בדיקת פ.ס.אי כל 3 חודשים וגם בדיקה רקטלי.
אני מציע שסבא תהיה תחת השגחה של אונקולוג ולא אורולוג במידה שהוא יהיה זקוק לטיפול בעתיד. קיים טיפול הורמונלי כמעט בלי תופעות לוואי . צריך לדבר על זה עם אונקולוג.
אפשר להתקשר אלי -מספר טלפון שלי - 4570595 054
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)