מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח רובוטיעציון ארט08/11/2009
שלום
אני בן 52 ועברתי ניתוח רדיקאלי על ידי רובוט בארצות הברית.
ההחלמה היתה מהירה מאוד והזיקפה חזרה אחרי 18 יום מהניתוח.
כרגע חודשים לאחר הניתוח אני לוקח 1/2 כדור סיאליס כל יומים לפי הוראות רופא למשך 3 חודשים אבל להגיע לזיקפה כולל הגעה לאורזמות טובות לוקח הרבה זמן עם גירוי מסיבי. אבל הזיקפה לא נישמרת .
שאלה
האם המנתח שמר לי על העצבים.
וכמה זמן החלמה מהניתוח שאותם כדורים יראו תוצאות ותהיה זיקפה שתחזיק.
בברכה עציון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח רובטי
לני הירש09/11/2009שלום עציון ארט
מזל טוב-כנראה שהמנתח כן שמר על העצבים לפי מה שאתה מספר. לפעמים זה יכול לקחת עד שנתיים עד שהכל תקין.
לעמותה "חיים עם סרטן הערמונית" יש קבוצות תמיכה בירושלים וברעננה - אחד הנושאים הנפוצים זה תפקוד מיני. חשוב לשמוע מה אחרים עוברים ועברו וללמוד מניסיונם. אם אתה מעונין לצטרף נא לצלצל אלי לקבל יותר פרטים. נשמח לקבל אותך.
מספר טלפון שלי - 4570595 054
לני הירש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)