מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עליה ברמת P.S.A לאחר ניתוחמרקוביץ רונית05/12/2009
הי לני
אני כותבת לך בהקשר לבן זוגי ויקטור בואני מירושלים
לאחר ניתוח הסרת הערמונית ב-יולי 2009 רמת הP.S.A. עמדה על 0.04
כיום בבדיקה שבוצעה בחודש נובמבר ה- P.S.A עמד על 0.09
נכון שזה עדיין בגדר נורמלי ואין מה לדאוג כפי שהרופא אמר אולם קצב העליה בטווח כל כך קצר הוא זה שמדאיג אותי.
לני האם יש משהוא לעשות כדי לבלום את העליה וכן האם יש רופא שאתה מכיר או מציע לגשת לקבל חוות דעת נוספת.
תודה על כל העזרה והתמיכה
ממתינה לתשובתך
רונית מרקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עליה ברמת הפ.ס.אי. לאחר ניתוח
לני הירש05/12/2009רונית שלום
לא עבר מספיק זמן לאחר הניתוח שהפ.ס.אי. יתייצב. מקובל לבצע 3 עליות בתוצאות בדיקות פ.ס.אי. לפני שמתחילים לטפל בזה.
אני מציע לויקטור לעשות בדיקת פ.ס.א. לפני המפגש הבאה של קבוצת התמיכה ביום ב', 21.12.09 ולהביא את התוצאות למפגש. נוכל לשוחח לעומק אז.
ביום א, 20.12.09 ד"ר צבי סיימון , מומחה להקרנות/אונקולוגיה בבית חולים שיבא (תל השומר) ידבר על הנושא הזה לקבוצת תמיכה ברעננה. אתם מוזמנים.
תתקשרי אלי לקבלת יותר פרטים. מספר טלפון שלי - 4570595 054
בשלב זה לא לדאוג יותר מדי
ד"ש חם מאניטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)