ביופסיה ארמונית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביופסיה ארמונית
    מיכאל
    13/12/2009

שלום,
    אני במכבי וקיבלתי מארולוג הפניה לביופסיה. באיזה בית חולים טוב יותר לעשות את הבדיקה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביופסיה ארמונית

הוספת תגובה

• ביופסיה הערמונית

לני הירש
    14/12/2009

מיכאל שלום
    אני לא יודע היכן אתה גר. בדרך כלל האורולוג מפנה לביופסיה. מבצעים ביופסיה של הערמונית ברוב הבתי חולים בארץ.
    אתה מוזמן לצלצל אלי ונוכל לשוחח בענין הזה- מספר טלפון שלי 4570595 054
    כל טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סרטן הערמונית

חיים
    31/01/2010

עברתי כריתה הערמונית לפני 20שנים עכשב שוב פעם יש הגדלה ריקמה ב תוך הכפםולה לפי ביופםיה תאים מאמירים איזה טיפול מטים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תאים ממאירים אחרי 20 שנה

יצחק (איצי) באר
    31/01/2010

שלום חיים,
    ככלל על הרופא האונקולוג המטפל (ולא האורולוג) להציע לך טיפול. במקרים כאלה תמיד טוב לשמוע חוות דעת של כמה אונקולוגים טובים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סרטן הערמונית

לני הירש
    31/01/2010

חיים שלום
    השאלה שלך בכלל לא ברור לי. אם אתה עברתה כריתה אז אין לך קפסולה. אם הרופאים יודעים איפה הגידול אז יש לך 3 אופציות לטיפול:
    1. קרינה למקום
    2. טיפול HIFU
    3. טיפול הקפאה
    4. טיפול הורמונים
    אתה לא מספר מה הגיל שלך - זה יכול להיות חשוב לגבי הטיפול שאתה בוחר-לפעמים יש תופעות לוואי לכל טיפול.
    יכול להיות שאין צורך בכלל באיזה טיפול מכיוון שהסרטן גודל מאוד לאת. אני מציע לך להתייץ עם אונקולוג שמתמחה בסרטן הערמונית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו