אבא שנרפא מסרטן הערמונית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבא שנרפא מסרטן הערמונית
    דני
    22/12/2009

הייתי רוצה להתייעץ. לאבי היה סרטן הערמונית שהוא ניצח אותו לפני 3 שנים. העניין הוא שאני לא בטוח שהוא חזר לעצמו. הוא נהיה יותר מסוגר, חסר ביטחון, כאילו משהו בו השתנה. פעם אפשר היה לדבר איתו שעות ועכשיו הוא רק מול העיתון או הטלוויזיה, חוץ מזה שהוא עובד כמובן. אני מניח שזה קצת אנוכי מצידי, אבל התקופה שהוא היה חולה הייתה מאוד קשה והיא סוף סוף הסתיימה ואני פשוט רוצה לקבל אותו בחזרה כפי שהוא היה לפני זה. האם יש איזה תהליכים נפשיים שעוברים שאני לא מודע אליהם? איך ניתן לנסות להזחירו למצב נורמלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבא שנרפא מסרטן הערמונית

הוספת תגובה

• אבא שנרפא מסרטן הערמונית

לני הירש
    22/12/2009

שלום דני
    אתה לא אומר איזה טיפול אבא עבר. הרבה מן הפרוטוקולים של טיפול בסרטן הערמונית יש תופאות לוואי ליכולים להוביל לדיכאון והשלחות מזה. אם תגיד לי איזה טיפול אבא עבר אולי אוכל לתת לך יועץ
    יש לנו קבוצות תמיכה ברעננה ובירושלים ויכול להיות שאבא יפיק תואלת מלבוא למפגשים האלה.
    כל כך יפה ליראות שאתה דואג לאבא-כל הכבוד לך.
    יש כל כך הרבה גורמים שיכולים להשפיע על אבא -יותר מדי דברים לכתוב כאן. אני מציע לך לצלצל אלי ונוכל לשוחח. מספר טלפון שלי 4570595 054 אשמח לדבר איתך
    לני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו