אפשרויות טיפול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפשרויות טיפול
    רזין
    19/01/2010

האם ניתן לטפל ב HIFU
    אחרי טיפול בברכיטרפיה
    איזה אפשרויות טיפול נוספות יש אחרי טיפול בברכיטרפיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אפשרויות טיפול

הוספת תגובה

• ברכיטרפיה

איציק
    19/01/2010

אני מתכונן לעבור טיפול ב ברכיטרפיה בחודש הקרוב ... יש בעיה אם זה או אחרי זה אם מישהו יודע או עבר זאת אנא הודיעוני !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בראכיטרפיה

לני הירש
    20/01/2010

איציק שלום
    נא לראות את התשובה שלי לרזין.

יתכן שיהיו לך תופעות לוואי, למשל: שריפות שנותנים שתן השבועות הראשונים, קושי בתיפקוד מיני,
    בעיה לתת שתן

כמה שידוע לי בוצעו יותר מ-1200 טיפולי בראכיטרפיה בארץ ורוב האנשים מאוד מרוצים.

אני מקווה שזה יעזור לך - אשמח לדבר איתך אם יש לך עוד שאלות. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשרויות טיפול

לני הירש
    20/01/2010

שלום
    אני לא חושב שכדי לדאוג האם הסרטן יחזור. יש הרבה אורולוגים שאומרים שאיאפשר לנתח אחרי טיפול בבראכיטרפיה. תכך בחשבון שהשתי מרכזים המובילים בארץ בטיפול בראכיטרפיה (בית חולים איכילוב ובית חולים תל בשומר) יש להם הצלחה מאוד גדולה עם הטיפול נגד הסרטן.

טיפול קרינה, חיצוני או פנימי (בראכיטרפיה) בשימוש בכל העולם.

הסיכוי שהסרטן יחזור אחרי טיפול קרינה מאוד נמוך. אם הסרטן עדיין קיים אפשר להשתמש בטיפולים הבאים: HIFU, הקפאה, הורמונים, וכימוטרפיה

אני מציע לך לחשוב חיובית בכל טיפול שתבחור ולא לדאוג אם הסרטן יחזור. תמיד תתיעץ עם מומחה עם הרבה נסיון.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול

עמיר
    21/01/2010

למה לא לטפל בטכנולוגית hifu מלכתחילה ?
    מקווה שלא יהיה צורך אך תמיד אפשר לעשות טיפול נוסף ב- hifu או טיפול אחר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו