כריתת אשך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כריתת אשך
    שלום
    08/10/2007

הרופא המטפל הציע לי לעבור כריתה של אשך. אני חושד שזה הפתרון הקל מבחינתו, אבל בשבילי זה לכרות איבר וזה נורא, אפילו אם אני לא מתכוון להביא עוד ילדים לעולם.
    יש טעם לערער על ההחלטה או לעבור לבית חולים אחר במקרה הזה? אני פוחד שבסופו של דבר הרופא יחליט לנקום בי אבל אני לא מוכן שיכרתו לי אברים בכזאת קלות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כריתת אשך

הוספת תגובה

• שלום

לני הירש
    08/10/2007

בדרך כלל לא כורתים אשך. האשכים מייצרים טסטוסטרון וסרטן הערמונית זקוק לו כדי להתקיים. הטיפול המקובל הוא טיפול הורמונלי שנותן אותן תוצאות. תופעות הלוואי של שתי הטיפולים הן דומות אבל אפשר להפסיק טיפול הורמונלי ואז הגבר חוזר לחיים שגרתיים. קוראים לזה טיפול הורמונלי של סרוגים. אם יש צורך אפשר להמשיך את הטיפול.
    על ידי כריתת אשך הגוף יהיה דומה לגוף של אשה. התהליך הוא בלתי האפיך. אני ממליץ בכל הלב להתייץ אם מומחה ולקבל דעה שניה
    לפני שאתה עושה משהו כל כך נמרץ. אני מוכן לשוחח איתך לגבי הענין הזה. מס. טל. שלי הוא 4570595 054

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו