חיי מין אחרי ניתוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיי מין אחרי ניתוח
    ורד
    09/10/2007

אולי זו שאלה אישית מידי אבל היא מבוססת על מה שכתבת באחד המאמרים שלך באתר , וגם מה שענית למישהו כאן בפורום. אני מבינה שאתה טוען שיש דרך לגבר (אחרי כריתה רדיקלית של הערמונית שמתקשה להגיע לזיקפה ) לחוות אורגזמה בלי זיקפה. אבל כיצד זה יתכן? מקובל לחשוב שזיקפה קודמת להשגת אורגזמה. אשמח אם בכל זאת תענה לי על שאלתי, שמעסיקה אותי ואת בעלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיי מין אחרי ניתוח

הוספת תגובה

• ורד

לני הירש
    09/10/2007

גבר לא זקוק לזיקפה להגיע לאורגזמה. אורגזמה עבור גבר זה התכוצות שריר. הכל מה שהוא צריך זה גירוי מספקת, האם זה אוננות עצמי או מין אורלי או כל דבר אחר שעולה על הדעת של בני הזוג.

לפני כמה זמן הבעל נותח? האם הוא קיבל עיצות מהאורולוג שלו? ישנם הרבה פיטרונות עבורכם. אני יכול לעזור לכם למצוע את הרופא הנכון. אני מציע,אם את מעונינת, להתקשר איתי. מס טל שלי הוא 4570595 054. אני לא נותן שמות של רופאים בפורום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו