גרורות כתוצאה מסרטן הערמונית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גרורות כתוצאה מסרטן הערמונית
    מוטי
    02/02/2010

שלום
    גיסי בן 60 הוגדר כסובל מסרטן הערמונית בבדיקה אורולוגית לא ניתן לנתח הערמונית " מפוזרת מדי ". הוא לפני בדיקת ארואונקולוגית...
    הסרטן התפשט לעצמות והוא סובל מכאבים עזים ירידה חדה במשקל 20 ק"ג במשך 3 חודשים.
    מה ניתן לעשות במצב זה על מנת להקל עליו אנו גרים באיזור חיפה.
    האם המצב הפיך
    מה אורך החיים במצב זה
    המלצה על הרופא המתאים ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לני הירש
    03/02/2010

שלום מוטי
    תמיד עצוב לשמוע על מישהו כל כך צעיר שסובל מסרטן הערמונית. כמה שידוע לי המומחים שמתמחים בסרטן הערמונית נמצאים במרכז הארץ. הגיס מסוגל להגיע למרכז הארץ?

אם הטיפול הנכון יתכן שהגיס יכול להנות מהרבה שנים. מאוד חשוב שהוא יגיע למרפאת כאב בבית חולים רמב"ם בחיפה בגלל שהכאב מחליש את הגוף.

אשמח לתת לך שמות ומספרי טלפון אם תתקשר אלי - אני לא מוסר שמות של רופאים בפורום הזה. מספר טלפון שלי - 4570595 054

בכבוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

יצחק (איצי) באר
    03/02/2010

שלום מוטי,
    בסרטן הערמונית שהתפשט מעבר לערמונית מטפלים בד"כ בטיפול הורמונאלי.
    זהו טיפול יעיל מאד.
    בנוסף כאשר יש גרורות בעצמות מטפלים בד"כ גם בתכשיר תומך לעצמות הנקרא זומרה שתפקידו להפחית את הנזקים לעצמות וגם את הכאבים.
    אתה יכול לקרוא על הטיפול הזה ועל תופעות הלוואי שלו באתר של העמותה שלנו "חיים עם סרטן הערמונית".
    לצורך הטיפול הספציפי עליכם להיוועץ עם אונקולוגים מומחים לסרטן הערמונית.
    אתה מוזמן גם להתקשר אלי.
    בברכה
    איצי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו