HIFU

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• HIFU
    בני
    14/02/2010

שלום לחברים,

האם מישהו התנסה (או שמע על קרוב ש...) שעבר טיפול לריפואי סרטן הערמונית בעזרת HIFU ומוכן לתת פרטים? כמו כן האם היו כשלים?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    HIFU

הוספת תגובה

• HIFU

לני הירש
    14/02/2010

שלום בני
    יש הרבה מידה ואשמח לתת לך שמות של אנשים שעברו את הטיפול. אני לא נותן שמות בפורום הזה-נא להתקשר אלי ואשמח למסור לך שמות ומידה
    לני הירש- מספר טלפון 4570595 054

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול hifu

ד.
    21/02/2010

בעלי עבר את טיפול ה hifu גם באסותא, והוא התאושש כבר יום אחרי, הטיפול גם לא פגע בחיי המין שלנו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול ב- HIFU

עמיר
    15/02/2010

בני שלום רב
    ממליץ לך לבקש מלני את מספר הטלפון של hjfu -israel .
    הם יעזרו לך בנושא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• HIFU

יצחק (איצי) באר
    15/02/2010

שלום בני,
    יש כתבה על HIFU באתר של העמותה "חיים עם סרטן הערמונית".
    כדאי שתקרא על כך.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

בני
    17/02/2010

תודה רבה איצי!

בני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• HIFU

יצחק (איצי) באר
    17/02/2010

בני,
    לקבלת המידע שאת מבקש תתקשר ללני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מהי ומה זה שיטת הטיפול HIFU

סימה
    20/02/2010

בעלי בן 70 וחלה בסרטן הערמונית האם יש המלצה לשיטת טיפול ? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול Hifu

עמיר
    23/02/2010

1.כנסי לאתר של הייפו
    2. דברי עם לני הירש, יש לו מידע וטלפונים.
    3. דברי עם doev, הוא פרסם את הטלפון שלו באתר .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התנסות חיובית ב-HIFU, אשמח לשתף מיד

מוני
    04/04/2010

עברתי טיפול HIFU לפני למעלה משנתיים באנגליה.
    מבדיקות שעשיתי מצאתי שזה הטיפול עם הכי פחות תופעות לוואי (הסתברותית) בהשמדה מלאה וכמעט ללא תופעות לוואי בהשמדה חלקית.

HIFU מבצעים באותו מכשור אבל עם שתי אפשרויות:

השמדה מלאה כנהוג בניתוח.
    השמדה חלקית =השמדת אונה אחת

כשהעמקתי בלימודי מצאתי שיש רופא באנגליה (מבוצע כיום גם בארץ) אשר מבצע השמדה של אונה אחת באם נמצא בהסתברות גבוהה שרק האונה הזו פגועה (הווידוא באמצעות MRI ו- ביופסיה מרובה של 55 יחידות) אם בשני האמצעים נמצא כי הסרטן ממוקד בצד אחד, אזי למה להשמיד גם את השני? ולסכן?
    מחקרים הראו שבתום 8 שנים יש הבדל של 5% בלבד בתמותה של אנשים שלא טופלו כלל ואנשים ברמה דומה שעברו טיפול. גם אצל נשים השמידו פעם את שתי השדיים וכיום רק את החלק הפגום בשד אחד. ובכלל יש טענה שקיים עודף טיםול בסרטן הערמונית.
    הרופא הזה החליט לבדוק את האפשרות להשמיד רק החלק הפגוע. זכיתי להיות המטופל ה- 22 שלו (כיום יש למעלה מ40) כל המטופלים אובחנו כלקויים בצד אחד וטופלו בצד אחד. התוצאות אצל ל המטופלים 100% הצלחה בשליטה על השתן וללא בעיות זיקפה או בעיות שויאגרה יכלה לטפל הם.
    בחרתי בטיפול זה ואני מרוצה ביותר. חזרתי לעבודה למחרת הטיפול, אין בעיות משני הסוגים שהוזכרו לעיל.

תגובה של מישהו שהתנסה בתהליך: יש כאן טבלאות השוואה בתופעות לוואי בכל השיטות. אציין שכל השיטות השתפרו, כולל HIFU שעליו אני יודע וכתבתי ובמיוחד הטיפול החלקי למי שמתאים לזה.

הסכנה: אני "רגיש " לסרטן הערמונית והוא עלול לחזור או שהסתתרו מספר תאים שלא נתגלו באונה השנייה.
    הרווח: איכות חיים + אפשרות לטיפול חוזר בעוד מספר שנים, מצבי טוב מגבר שאינו מודע למחלה כלל, מכיוון שאני במעקב. בפועל ה- PSA שלי התייצב, ועשיתי גם PCA3 שתוצאותיה מעידות שככל הנראה אני נקי.
    הטיפול במקרה חזרת המחלה: HIFU שני. עד אז השיטות ישתפרו. כבר כיום ידוע לי על שני שיפורים משמעותיים שנעשו: שופרה לאין ערוך טכניקת ההצגה של הערמונית במהלך הטיפול ברמה שעצבי הזיקפה נראים בבירור וניתן להתרחק מהם ובכך להקטין סיכוי לפגיעה בזיקפה, וכן הצריבה נעשית באופן לא רציף דבר שמאפשר את קיצור משך הטיפול ומקטין כמעט לאפס תופעות לוואי אחרות כמו פיסטולה.
    הטיפול בארץ (למיטב ידיעתי) כולל את הגירסא האחרונה של התכנה / מכשיר שכולל את מה שציינתי לעיל - אנא וודא זאת עם המטפל.
    אין כל מניעה לבצע השמדה חלקית בארץ מכיוון שניתן לוודא גם כאן כי הסרטן ממוקד לצד אחד.
    נצבר ניסיון רב יותר מכפי שהיה לפני שנתיים וחצי.
    הטיפול נעשה בבקרה באינטרנט של אדם מנוסה מאוד בארה"ב אשר ביצע מאות טיפולי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו