מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סרטן הערמוניתחדוה07/06/2010
אבי כבן 72 נתגלה סרטן הערמונית 4/8 גלילים ערמונית מוגדלת נפח 87 CC הומלץ הקרנות ולא ניתוח מפיאת הגיל.
האם מישהו שמע על שיטת גלי הקול - אייפו ?
אשמח לדעת/לקבל המלצות נוספות.
אנו מאוד חוששים מהקרנות/טיפול הורמונלי.
תודה יום טוב
חדוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרטן הערמונית
לני הירש07/06/2010חדוה שלום
צר לי לשמוע שלאבא שלך יש סרטן הערמונית. קימנו את האמותה, "חיים עם סקרטן הערמונית" כדי לעזור לאנשים כמוכם.
לפי הניתונים שלך לאבא יש גידול לא כל כך קטן בתוך הערמונית. יהיה לי יותר קל לעזור לך אם היו לי את התןצאות של הביופסיה: לדוגמה מה ה-GLEASON 4+4 =8???
צריך לבדוק עם אבא מתאים לטיפול HIFU, לא כל אחד מתאים לטיפול הזה.
טיפול הקרנות ביחד עם הורמונים מאוד יעיל ויש סיקוי מאוד טוב שזה יחסל את הסרטן ויהיו לאבא המון שנים טובות לפניו.
בדרך כלל מאוד מקובל לקבל דעה שניה אצל מומחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרטן הערמונית
יצחק (איצי) באר07/06/2010שלום חדוה
באתר של העמותה שלנו "חיים עם סרטן הערמונית" יש מאמר על שיטת
האיפו (בדרך כלל זה נקרא HIFU)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)