מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התגלה אצל אבי סרטן ערמונית גליסון 6רונית31/10/2007
לני הירש שלום רב
אתמול הודיעו לאבי בן 57 כי הוא חולה במחלת סרטן הערמונית בדרגה גליסון 6 (3+3), מאז הודיעו לאבי על המחלה אני לא יכולה לתפקד ולא מפסיקה לבכות.
מאחר והנושא חדש לי ואני כרגע במצב של אי ודאות ופחד כיוון שמעולם לא ניתקלתי בסיטואציה כזו שבה אדם יקר לי חולה במחלה קשה אודה לך על מתן תשובה לשאלה שהכי מטרידה אותי , האם חיים עם זה ואם כן כמה זמן האם אבי בסכנת מוות ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רונית
לני הירש01/11/2007אני מבין היטב את הפחדים שלך, זה טבעי. רוב הגברים שלוקים במחלה הזאת נרפאים או מתים עם המחלה ולא בגלל המחלה. ראש ממשלה שלנו יש אותו דרגה של המחלה כמו אביך והוא לא בפניקה. אני הובחנתי לפני 11 שנה עם סרטן הערמונית בדרגה יותר גבוה
מאביך. אני יכול להודיע לך שיש לי חיים מלאים ופוראים. כל העיתונים של יום שלישי ורבעי מלאים עם מידע על המחלה.
תרגישי חופשי להתקשר עלי אם יש לך צורך לדבר עם מישהו. מס. טל שלי - 4570595 054
לני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)