התגלה אצל אבי סרטן ערמונית גליסון 6

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התגלה אצל אבי סרטן ערמונית גליסון 6
    רונית
    31/10/2007

לני הירש שלום רב
    אתמול הודיעו לאבי בן 57 כי הוא חולה במחלת סרטן הערמונית בדרגה גליסון 6 (3+3), מאז הודיעו לאבי על המחלה אני לא יכולה לתפקד ולא מפסיקה לבכות.
    מאחר והנושא חדש לי ואני כרגע במצב של אי ודאות ופחד כיוון שמעולם לא ניתקלתי בסיטואציה כזו שבה אדם יקר לי חולה במחלה קשה אודה לך על מתן תשובה לשאלה שהכי מטרידה אותי , האם חיים עם זה ואם כן כמה זמן האם אבי בסכנת מוות ?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רונית

לני הירש
    01/11/2007

אני מבין היטב את הפחדים שלך, זה טבעי. רוב הגברים שלוקים במחלה הזאת נרפאים או מתים עם המחלה ולא בגלל המחלה. ראש ממשלה שלנו יש אותו דרגה של המחלה כמו אביך והוא לא בפניקה. אני הובחנתי לפני 11 שנה עם סרטן הערמונית בדרגה יותר גבוה
    מאביך. אני יכול להודיע לך שיש לי חיים מלאים ופוראים. כל העיתונים של יום שלישי ורבעי מלאים עם מידע על המחלה.
    תרגישי חופשי להתקשר עלי אם יש לך צורך לדבר עם מישהו. מס. טל שלי - 4570595 054
    לני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו