בראכיטרפייה - הרע במיעוטו?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בראכיטרפייה - הרע במיעוטו?
    א
    12/06/2010

שלום
    אני בן 68 ולאחרונה אובחנתי עם:
    - גליסון 6 (3+3) ב 3 מידגמים מצד שמאל (2 עם 10% ואחד עם פחות מ 5%)
    - פ-ס-א 4.46
    - ערמונית: 35-40 סמ"ק

לאחר התייעצות עם 3 מומחים ושיטוט ארוך באתרי אינטרנט, אני מבין שהטיפול בערמונית אינו מהווה בעיה אלה תופעות הלוואי אחרי הטיפול. לפיכך אני מתכנן טיפול בראכיתרפייה .

האם זה נכון שטיפול זה הוא הרע במיעוטו מבחינת תופעות הלוואי ? (סקס, דרכי שתן וכדומה)

אודה לכם על כל מידע, במיוחד מידע מאנשים שעברו טיפול כזה ועל כל עצה רלוונטית.

א

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בראכיטרפייה - הרע במיעוטו?

יצחק (איצי) באר
    13/06/2010

שלום א,
    לא עברתי את הטיפול הזה אך בהתחשב בנתוני הגיל והמחלה שלך נראה לי שהשיקולים שלך הגיוניים.
    יש כיום טכניקה יותר מדויקת לשתילת הזרעים הרדיואקטיביים. כדאי שתבדוק מהי הטכניקה שמציעים לך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בראכיטרפייה - הרע במיעוטו

לני הירש
    13/06/2010

שלום א
    כפי שמצאת בגלישה שלך באינטרנט שאין משהו בטוח בטיפולים של סרטן הערמונית. לפי סטטיסטיקה תופעות לוואי של זיקפה קצת פחות עם טיפול בראכי. אם אנשים שאני דיברתי שעברו טיפול בראכי הבעיה של השתן זה כמעת בעייתי כמו כל טיפול אחר.

יש שני מרכזים של טיפול בראכיטרפיה בארץ-בית חולים שיבא (תל השומר) ובית חולים איכילוב.

אם תצלצל אלי אני יכול לתת לך שמות של אנשים שעברו את הטיפול. אם אתה גר בגוש דן ביום שלישי הבאה, 22/6 בשעה 17:30בבית יד שרה ברעננה יש לנו קבוצת תמיכה ושם תוכל לפגוש אנשים שעברו טיפול בראכי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו