מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בראכיטרפייה - הרע במיעוטו?א12/06/2010
שלום
אני בן 68 ולאחרונה אובחנתי עם:
- גליסון 6 (3+3) ב 3 מידגמים מצד שמאל (2 עם 10% ואחד עם פחות מ 5%)
- פ-ס-א 4.46
- ערמונית: 35-40 סמ"ק
לאחר התייעצות עם 3 מומחים ושיטוט ארוך באתרי אינטרנט, אני מבין שהטיפול בערמונית אינו מהווה בעיה אלה תופעות הלוואי אחרי הטיפול. לפיכך אני מתכנן טיפול בראכיתרפייה .
האם זה נכון שטיפול זה הוא הרע במיעוטו מבחינת תופעות הלוואי ? (סקס, דרכי שתן וכדומה)
אודה לכם על כל מידע, במיוחד מידע מאנשים שעברו טיפול כזה ועל כל עצה רלוונטית.
א* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בראכיטרפייה - הרע במיעוטו?
יצחק (איצי) באר13/06/2010שלום א,
לא עברתי את הטיפול הזה אך בהתחשב בנתוני הגיל והמחלה שלך נראה לי שהשיקולים שלך הגיוניים.
יש כיום טכניקה יותר מדויקת לשתילת הזרעים הרדיואקטיביים. כדאי שתבדוק מהי הטכניקה שמציעים לך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבראכיטרפייה - הרע במיעוטו
לני הירש13/06/2010שלום א
כפי שמצאת בגלישה שלך באינטרנט שאין משהו בטוח בטיפולים של סרטן הערמונית. לפי סטטיסטיקה תופעות לוואי של זיקפה קצת פחות עם טיפול בראכי. אם אנשים שאני דיברתי שעברו טיפול בראכי הבעיה של השתן זה כמעת בעייתי כמו כל טיפול אחר.
יש שני מרכזים של טיפול בראכיטרפיה בארץ-בית חולים שיבא (תל השומר) ובית חולים איכילוב.
אם תצלצל אלי אני יכול לתת לך שמות של אנשים שעברו את הטיפול. אם אתה גר בגוש דן ביום שלישי הבאה, 22/6 בשעה 17:30בבית יד שרה ברעננה יש לנו קבוצת תמיכה ושם תוכל לפגוש אנשים שעברו טיפול בראכי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)