תופעות שלאחר כריתת הערמונית - עזרה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעות שלאחר כריתת הערמונית - עזרה!
    דרור
    28/06/2010

שלום,
    שמי דרור ואבי עבר ניתוח לכריתת הערמונית דרך הפירנאום. (לא דרך הבטן)
    את הניתוח הוא עבר לפני כשישה שבועות במדיקל סנטר הרצליה ע"י דוקטור שליו (שעובד בבית חולים מאיר)
    עד היום אבי סובל מכאבים עזים המקרינים לשק האשכים. בבדיקת ה CT האחרונה לא גילו שום דבר ממנו יכול לנבוע הכאב.
    לטענת המומחים, זהו כאב עיצבי שנובע מפצע הניתוח. הם ממליצים על הפניה למרפאת כאב לטיפול בכאב ע"י זריקות ("פאנטום")
    שאלתי היא האם מישהו מכיר מיקרה דומה? רופא נוסף להתייעצות? האם כדאי להתחיל בטיפול במרפאות הכאב שמשכיחות את הכאב אבל לא מטפלות בבעיה עצמה??

תודה תודה ושוב תודה מראש.

דרור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תופעות שלאחר כריתת הערמונית - עזרה!

לני הירש
    28/06/2010

שלום דרור
    אני חיפשתי בגוגאל עוד מקרים של אבא שלך ולא מצאתי משהו בקשר לכאבים בשק האשכים אחרי
    ניתוח פירנאום.

אני חושב שזה מאוד חשוב לקחת את אבא למרפאת כאב בהקדם האפשרי. לא צריך להיות סיבה שנותן לו לסבול כל כך. אולי הם ימצאו את הסיבה לכאב. בינתיים אני אדבר עם כמה מומחים /אורולוגים האם הם שמעו על בעיות דומות.

אפשר להתקשר אלי למספר טלפון שמופיע למתה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו