מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפולי ברכיטרפיהאיציק12/07/2010
שלום ללני ולאיציק
בעוד כחודש וחצי אני מתוכנן לעבור טיפול ברכיטרפיה באיכילוב ע"י צוותו של פרופ' מצקין
לאחר מעקב שביצעתי כשלוש שנים להתפתחות וקצב הגידול הסרטני .שאלתי : האם אתם מכירים או מי מבאי האתר מכיר גברים שעברו טיפול הנ"ל בשנה האחרונה . להתיעצות נוספת והחלפת רשמים . אני בן 55
מוזמן לכתוב לי !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברכיטרפיה
עמיר12/07/2010בשל גילך הצעיר הייתי בוחן גם טיפולים נוספים כגון הקפאה, כריתה באמצעות לפרסקופיה
ואו HIFU .
עליך לבחון ולבדוק מה חשוב לך יותר מעבר לטיפול, כגון שמירה על האון, תופעות לוואי וכיו"ב.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול ברכיטרפיה
לני הירש12/07/2010שלום
אתה מוזמן לצלצל אלי ואמסור לך שמות של אנשים שעברו טיפול בראכיטרפיה
מספר טלפון שלי - 4570595 054* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלטה גורלית
אבי13/07/2010איש יקר לפני שתקבל החלטה כל כך גורלית לגילך הצעיר.
אשמח אם תתייעץ איתי.
הרבה בריאות
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לי אליך אבי
איציק14/07/2010אבי איך אפשר לפנות אליך , לקבל ממך יעוץ ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה לאבי
איציק18/07/2010שלום אבי
המייל שלך לא מקבל כנראה כתבת בטעות
איציק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרטן הערמונית
אבי18/07/2010קיבלתי את המייל שלך והעברתי לך את מספרי הטפון שלי
בריאות
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרטן הערמונית
אבי18/07/2010קיבלתי את המייל שלך והעברתי לך את מספרי הטפון שלי
בריאות
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתובת מייל להתקשרות
אבי19/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפולי ברכיטרפיה
יצחק (איצי) באר13/07/2010אני לא מכיר אנשים שעברו ברכיתראפיה. דבר עם לני. יש לו הרבה אינפורמציה.
איצי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)