עזרה לאבי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה לאבי
    רחלי
    07/08/2010

לאבא שלי בן 77 יש סרטן הערמונית ובמיפוי ראו יש לו גרורות רבות.
    לפני חודש וחצי בגלל שהוא לא מוכן לקבל עירוי אז דר ניימן מבלינסון נתנה לו בכדורים
    שהשפיעו עליו לרעה הפסיק לקחת אותם אחרי שבוע ומאז הוא לא מתפקד קשה לו ללכת
    כאבים בכל הגוף, לעומת לפני קבלת הכדורים הלך ברגל מחוץ לבית, והצליח לתפקד.
    לדעתי ---- הכדורים שלקח השפיעו עליו לרעה ופגעו לו בכבד.
    הבדיקות שעשה לפני כמה ימים:
    phosphatase 773
    triglycerides 161
    hct 33
    hb 10.9
    rbc 3.85
    psa 33.11

אנא צריכה את עזרתכם מה לעשות? האם למישהו יש מס טלפון של מתמחה שאוכל לייצור איתו קשר ולהתייעץ איתו?
    בדיקת הכבד שהיתה לו לאחרונה היתה 270 איך היא עלתה ל773 האם יכול להיות שהכדורים שלקח השפיעו?

תודה לכל המשיבים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה לאבי

הוספת תגובה

• התייעצות

יצחק (איצי) באר
    08/08/2010

שלום לך בן שדואג לאבא שלו.
    נתת כאן הרבה נתונים שמהם קשה להבין מה בדיוק מצבו של אביך.
    לחולים עם גרורות נותנים בדרך כלל טיפול הורמונאלי שזה כולל את התכשירים הבאים:
    כדורי קזודקס 50 מ"ג ביום למשך זמן בין שבועיים לכמה חודשים.
    לאחר כשבועיים מתחילת הטיפול זריקת זולדקס פעם ב 12 שבועות.

אני לא יודע להגיד לך בקשר לכל שאר הנתונים שנתת.
    אתה צריך להיות עם אביך בטיפול של אונקולוג מומחה בטיפול בחולים עם סרטן הערמונית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה לאבי

לני הירש
    08/08/2010

שלום
    אתה לא נותן את שמות הכדורים שאתה חושב משפיע לרעה לאבא שלך. ד"ר ויקי נוימן אונקולוגית מדרגה ראשונה לסרטן הערמונית. הצוות בבית חולים בלינסון במרכז דוידוב ידוע כאחד הטובים בארץ.

אם יש לאבא גרורות זה מאוד חשוב שהוא יקבל את העירוי. הטיפול של זומרה מחזק את העצמות נגד גרורות.

הזריקה שאבא מקבל של הורמונים יכול להיות הסיבה של הבעיות שלו. התופעות הלוואי של הזריקה יכול להיות גלי חום וקור, מצבי רוח, דיכאון, עייפות, בעיה עם הזיכרון והרגשה להרגיש חלש.

כמו שאיצי אמר , הבעיות עם הכבד צריך להיות מטופל על ידי הרופא משפחה מייד. הכדור קסודקס ידוע שזה יכול לגרום בעיות לכבד אבל בדרך כלל זה אחרי הרבה זמן של שימוש.

אני מציע שאבא יחזור לד"ר נוימן בהקדם האפשרי. אני מקיר אותה באופן אישי ויודע שאם היא לא יודעת משהו היא תתייעץ עם ראש המחלקה, ד"ר אלי רוזנבאום.

תרגיש חופשי לצלצל אלי - מס טל 4570595 054

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו