כאבים לאחר ניתוח כריתת הערמונית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים לאחר ניתוח כריתת הערמונית
    יעל
    08/08/2010

לפני כחודש אבי כבן 70 עבר ניתוח של כריתת הערמונית רדיקאלית
    מאז הניתוח יש לו כאבים / שריפה בפי הטבעת וכאבים באיזור הקטטר
    האם משהו שעבר את הניתוח יכול לאמר לי שגם היו לו כאבים עזים כמו שהוא אומר ואיך נפטרה הבעיה וכמה זמן לאחר הניתוח
    תודה יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לני הירש
    08/08/2010

שלום יעל
    אני מצטאר לשמוע שאבא שלך סובל. לא ברור לי אם לאבא עדיין יש קטטר לאחר הניתוח? בדרך כלל יש קטטר לתקופת זמן של כ-שבועיים. לפעמים לגברים יש תחורים אחרי ניתוח - צריך לבדוק את זה . הוא חייב לחזור לאורולוג שלו ולקבל תשובות ועזרה. אם לא מקבל תשובות צריך להחליף את הרופא.

אני מציע לך להתקשר אלי ונוכל לשוחח על העניין של אבא לעומק. מספר טלפון שלי - 4570595 054

בכבוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

יצחק (איצי) באר
    08/08/2010

שלום יעל,
    ניתוח רדיקלי להוצאת הערמונית הוא ניתוח מסיבי שבו פותחים את הבטן ומוצאים את בלוטת הערמונית מתוכו. אין ספק שההתרפאות ממנו לוקחת זמן ובמיוחד כאשר המנותח בגיל מתקדם ואז כושר הריפוי הטבעי של הגוף יורד עם הגיל.
    אני מציע לך שני צעדים לנקוט
    1. לערב את הרופא המנתח, את האונקולוג המטפל באביך וגם את רופא המשפחה. הם לבטח יוכלו לבדוק את אביך ולקבוע אם יש איזו בעיה ספציפית.
    2. לדבר עם חולים שעברו כריתה של הערמונית (אני עצמי לא עברתי את זה). אבל צריך לזכור בעניין הזה שכל מקרה לגופו ןאין התגובה של מנותח אחד בהכרח דומה לתגובה של מנותח אחר.
    את יכולה להתקשר אלי, עדיף בשעות הערב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו