מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים לאחר ניתוח כריתת הערמוניתיעל08/08/2010
לפני כחודש אבי כבן 70 עבר ניתוח של כריתת הערמונית רדיקאלית
מאז הניתוח יש לו כאבים / שריפה בפי הטבעת וכאבים באיזור הקטטר
האם משהו שעבר את הניתוח יכול לאמר לי שגם היו לו כאבים עזים כמו שהוא אומר ואיך נפטרה הבעיה וכמה זמן לאחר הניתוח
תודה יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים לאחר ניתוח כריתת הערמונית
לני הירש08/08/2010שלום יעל
אני מצטאר לשמוע שאבא שלך סובל. לא ברור לי אם לאבא עדיין יש קטטר לאחר הניתוח? בדרך כלל יש קטטר לתקופת זמן של כ-שבועיים. לפעמים לגברים יש תחורים אחרי ניתוח - צריך לבדוק את זה . הוא חייב לחזור לאורולוג שלו ולקבל תשובות ועזרה. אם לא מקבל תשובות צריך להחליף את הרופא.
אני מציע לך להתקשר אלי ונוכל לשוחח על העניין של אבא לעומק. מספר טלפון שלי - 4570595 054
בכבוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים לאחר ניתוח כריתת הערמונית
יצחק (איצי) באר08/08/2010שלום יעל,
ניתוח רדיקלי להוצאת הערמונית הוא ניתוח מסיבי שבו פותחים את הבטן ומוצאים את בלוטת הערמונית מתוכו. אין ספק שההתרפאות ממנו לוקחת זמן ובמיוחד כאשר המנותח בגיל מתקדם ואז כושר הריפוי הטבעי של הגוף יורד עם הגיל.
אני מציע לך שני צעדים לנקוט
1. לערב את הרופא המנתח, את האונקולוג המטפל באביך וגם את רופא המשפחה. הם לבטח יוכלו לבדוק את אביך ולקבוע אם יש איזו בעיה ספציפית.
2. לדבר עם חולים שעברו כריתה של הערמונית (אני עצמי לא עברתי את זה). אבל צריך לזכור בעניין הזה שכל מקרה לגופו ןאין התגובה של מנותח אחד בהכרח דומה לתגובה של מנותח אחר.
את יכולה להתקשר אלי, עדיף בשעות הערב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)