ניתוח רובוטי - חו"ל - ביטוח רפואי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח רובוטי - חו"ל - ביטוח רפואי
    דוד ע
    13/09/2010

אני שוקל ביצוע ניתוח הסרת הערמונית בצורה רובוטית בחו"ל עקב מיעוט הניתוחים אשר בוצעו בארץ.
    אני מבקש יעוץ מאנשים אשר עברו את הניתוח בחו"ל ונעזרו בחברות הביטוח\קופת חולים לצורך התשלומים הכרוכים בכך.

למשל: שמות של אורולוגים אשר תומכים בביצוע ניתוח רובוטי בחו"ל על פני ביצוע בניתוח בארץ.

אגב, הסברים(פטריוטים) למה כדאי לבצע זאת בארץ במקום בחו"ל אינם מסוג הדברים אותם אני מחפש.

שנה טובה ומר חתימה טובה ובמיוחד בריאות טובה לכולם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ניתוח רובוטי - חו"ל - ביטוח רפואי

יצחק (איצי) באר
    13/09/2010

שלום דוד,
    לא עברתי את הטיפול הזה אבל נדמה לי שכדאי לך לשקול גם ניתוח לפרוסקופי. יש הרבה אנשים שעברו ניתוח לפרוסקופי בחו"ל והתוצאות לא רעות בכלל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח בחו"ל - פרטים נדרשים

דוד ע
    13/09/2010

איציק - תודה על התשובה המהירה ושנה טובה.

אני צריך פרטים:

קשר אל אנשים שעברו את זה, כיצד הם פעלו, מי סייע להם, וכדומה.

פעם חשבתי כי קבוצת התמיכה(לא פניתי רק אליכם אלא לעוד קבוצות) "מלאות" באנשים היכולים לספק פרטים כאלה, אולם לצערי אני לא מצליח להגיע אליהם כדי לקבל תשובות פשוטות:

למי פניתם( כתובות, טלפונים)!

מי עזר לכם וכייצד(חוות דעת חיוביות).

כאילו יש קשר של שתיקה(אולי בושה?)

כאשר אני מתכתב באנגלית עם קבוצות תמיכה בארה"ב יש לי אין סוף תשובות. אולם אין הם נותנות מענה לנושא של ביטוחים משלימים, כיסויים כספיים וכו,.

מה צריך להקים מחתרת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח בחו"ל - פרטים נדרשים

יצחק (איצי) באר
    14/09/2010

הי דוד
    תתקשר אלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח רובוטי - חו"ל - בטוח רפואי

לני הירש
    14/09/2010

דוד ע שלום

כמה שאני מבין אין תמיכה מהקופות לטיפול רובוטי לסרטן הערמונית בחו"ל. כאן בארץ התחילו לבצע ניתוחים רובוטים אבל אין הרבה נסיון עדיין.

לפי סטטיסטיקה ממחקרים שמקבלים אין איתרון לבצע ניתוח רובוטי מעל ניתוח רגיל. לפי הסטטיסטיקה עם ניתוח רגיל תפקוד מיני אחרי ניתוח רגיל יותר טוב מניתוח רובוטי

אם כן הולכים לניטוח רובוטי אז צריך למצוא מומחה שביצה לפחות 500 ניתוחים לשנה. למידע שלי יש - מחיר הניתוח - $60,000 - לא כולל טיסה ובית מלון

אם אתה מתגורר באזור ירושלים או במרכז הארץ כדי לך לבוא לפגישת קבוצת תמיכה של חולי סרטן הערמונית הערב בשעה 17:30 במרכז הרפואי שערי צדק בקומה 4 מול המזנון. תהיה עוד מפגש של קבוצת תמיכה ברעננה ביום ראשון, 19./9 בשעה 17:30 בבית יד שרה, רח שמחה הולצברג 3, רעננה (על יד בית לוינשטיין

במפגשים האלה יהיה לך הזדמנות לשוחח עם גברים שעברו כל מיני טיפולים. מאוד כדי לך לבוא. לקבלת מידע נוספת מספר טלפון שלי - 4570595 054

גמר חתימה טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אינפורמציה נוספת

דוד ע
    14/09/2010

לני - תודה על ההענות המהירה ושנה טובה.

למיטב ידיעתי - קופת חולים מכבי (עם ביטוח מכבי זהב) מאשרת את סוג הניתוח הזה בחו"ל.
    יש גם לא מעט חברות ביטוח שמאשרות את הניתוח בחו"ל (עם הסתייגויות).

עלות הניתוח (לפחות במקום אחד מפורסם היא $40K).

יש לא מעט ישראלים שביצעו את זה, כנראה שאין הם רוצים להחשף.

שלך

דוד ע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח בחול

אבי
    15/09/2010

דוד שלום

אנחנו קבוצה לא קטנה שעברנו את הניתוח בחו"ל באותו בית חולים ועם אותו הרופא.
    כולנו חזרנו תוך תקופה קצרה ביותר לכל התיפקודים כמו לפני הניתוח.

חתימה טובה
    אבי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו