מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרהשמואל22/11/2007
היום קיבלתי תשובה של ביופסיה וחשכו עיני אלם מוחלט
להלן התוצאות:
X-2037 RIGHT SIDE
BENIGN PROSTATIC TISSUE
X-2035 LEFT SIDE
PROSTATIC ADENOCARCINOMA GLEASON SCORE 6 (3+3 WITH INTRAPROSTATIC PERINEUAL IVASION
CONCLUSION- PROSTATIC ADENOCARCINOMA IN 4 OUT OF 9 FRAGMENTS OF LEFT SIDE INVOLVING ABOUT
40-45%OF THE SPECIMEN SUBMITTED
אנא עזרתך במתן הסבר על החומרה
ודרכי פעולה מכאן והלאה
בברכה ותודה מראש
שמואל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמואל
לני הירש24/11/2007שלום שמואל:
החדשות הלא טובות זה שיש לך סרטן הערמונית. החדשות הטובות זה שיש לך סרטן ברמה נמוכה
ומכל מחלות הסרטן, סרטן הערמונית גודל לאט ברוב המקרים ונותן לך זמן לבדוק את רחבי סוג הטיפולים שעומדים לפניך.
נא להרגיש חופשי להתקשר עלי לקבל יותר מידע ופרטים-מס טל שלי הוא 4570595 054
יש קבוצות תמיכה בארץ -אתה לא לבד. אם תמסור לי את כתובתך אני יכול לפנות אותך לקבוצה תמיכה שהכי קרוב לביתך.
לני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללני והפורום - הכנסו
שמואל09/02/2008ראו פניתי ללני ב- 24.11.07 היה בשבילי יום שחור
היום חודשיים לאחר אני לאחר כריתה מלאה ותוצאות טובות כולל פטלוגית
אני רוצה לשתף אותכם כי ברגע שמתגלה המחלה העולם נחרב, אבל אז צריך לעבוד עם הראש
ולעשות את כל הבדיקות הנדרשות ולקבל החלטה על דרך הטיפול, אני לאחר התיעצויות עם חולים לשעבר ורופאים החלטתי על כריתה למרות החששות מניתוח ומה שמתלווה לזה, היום שבועים לאחר הניתוח אני יכול להגיד מניסיוני הטרי שהשד אינו נורא ושמח על ההחלטה "לסלק את הסרטן מגופי" נכון קצת כואב שבועיים עם קטטר אבל מזה שבועיים של אי נעימות לעומת הנצח.
קחו את עצמכם ובני משפחתכם לידים עשו בדיקות PSA אחת לשנה גם אם אתם חשיים בטוב
המפתח הוא גילוי בזמן, מזה שלא עושים בדיקות המחלה לא בורחת.
בהצלחה ובריאות שלמה לעם בישראל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)