עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    שמואל
    22/11/2007

היום קיבלתי תשובה של ביופסיה וחשכו עיני אלם מוחלט
    להלן התוצאות:
    X-2037 RIGHT SIDE
    BENIGN PROSTATIC TISSUE
    X-2035 LEFT SIDE
    PROSTATIC ADENOCARCINOMA GLEASON SCORE 6 (3+3 WITH INTRAPROSTATIC PERINEUAL IVASION
    CONCLUSION- PROSTATIC ADENOCARCINOMA IN 4 OUT OF 9 FRAGMENTS OF LEFT SIDE INVOLVING ABOUT
    40-45%OF THE SPECIMEN SUBMITTED
    אנא עזרתך במתן הסבר על החומרה
    ודרכי פעולה מכאן והלאה

בברכה ותודה מראש
    שמואל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• שמואל

לני הירש
    24/11/2007

שלום שמואל:
    החדשות הלא טובות זה שיש לך סרטן הערמונית. החדשות הטובות זה שיש לך סרטן ברמה נמוכה
    ומכל מחלות הסרטן, סרטן הערמונית גודל לאט ברוב המקרים ונותן לך זמן לבדוק את רחבי סוג הטיפולים שעומדים לפניך.

נא להרגיש חופשי להתקשר עלי לקבל יותר מידע ופרטים-מס טל שלי הוא 4570595 054
    יש קבוצות תמיכה בארץ -אתה לא לבד. אם תמסור לי את כתובתך אני יכול לפנות אותך לקבוצה תמיכה שהכי קרוב לביתך.
    לני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללני והפורום - הכנסו

שמואל
    09/02/2008

ראו פניתי ללני ב- 24.11.07 היה בשבילי יום שחור
    היום חודשיים לאחר אני לאחר כריתה מלאה ותוצאות טובות כולל פטלוגית
    אני רוצה לשתף אותכם כי ברגע שמתגלה המחלה העולם נחרב, אבל אז צריך לעבוד עם הראש
    ולעשות את כל הבדיקות הנדרשות ולקבל החלטה על דרך הטיפול, אני לאחר התיעצויות עם חולים לשעבר ורופאים החלטתי על כריתה למרות החששות מניתוח ומה שמתלווה לזה, היום שבועים לאחר הניתוח אני יכול להגיד מניסיוני הטרי שהשד אינו נורא ושמח על ההחלטה "לסלק את הסרטן מגופי" נכון קצת כואב שבועיים עם קטטר אבל מזה שבועיים של אי נעימות לעומת הנצח.
    קחו את עצמכם ובני משפחתכם לידים עשו בדיקות PSA אחת לשנה גם אם אתם חשיים בטוב
    המפתח הוא גילוי בזמן, מזה שלא עושים בדיקות המחלה לא בורחת.
    בהצלחה ובריאות שלמה לעם בישראל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו